Jagode - volite li ovo voce? |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A šta je s trešnjama?
Jucer sam ih dosta riješio, malo previše al aj dobro |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni nisu ni približno dobre kao jagode.. One and only.. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ok su jagode, al imam trešnju doma, domace je domace
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jagode, Višnje, Trešnje, Borovnice...sve prihvacam Može i šljive, tu i tamo poneku kupinu isto- Ja sam Summerfruits freak |
||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jagode sa šecerom njammm (:
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jeste poceli s klopanjem jagoda?
Ja se trenutno ubijam u njima...
|
||
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jagode su mislim jedino voce koje ne volim
Al se zato ubijem u lubenici :D |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako to da ne voliš jagode?
|
||
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da i meni je nezamislivo da netko ne voli jagode Ali, o ukusima se ne raspravlja, tako da, sve poštivam
Ja pak derem po njima i to u svim mogucim kombinacijama - oš ciste bez dodataka šumske ili vrtne, u pjeni od bjelanjaka i mrvom cukra na mojoj rođendanskoj torti (jesam tempirala taman rođendan u sezoni jagoda hehehehe), pa sa posnim i jogurtom, pa kao frape, pa na laganom laganom biskvitu , a može i sa šlagom iako je to opcija koju gotovo nikad ne pripremam, ali ok. Odlicno mi je u palacinke stavit sitno nasjeckane vrtne ili cijele šumske i pofutrat to posnim |
||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ih obozavam :DDD
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
maslacak
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
za dorucak sam se uuubila u jagodama & siru :))
|
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Danas pojeo š0-tak jagoda iz svog vrta, ono prave domace i prefine su bile
|
||
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
upravo cu krenut s pecenjem kolaca od jagoda... (kojeg, naravno, ne cu papati, vec cu se najest gledajuci ga...)
|
||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne sviđa mi se okus |
||
maslacak
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
upravo sam smazala pola kile jagoda..domacih..
|
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jagode su mmmm, brijem da nema voca kojeg ne volim :P
Najbolje su mi fino svjeze i domace, bez ikakvog dodavanja secera, jer su same po sebi slatke, pa dodacima ubijemo njihov originalni okus ;) |
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |