Jaja - cijela ili bjelanjci |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |
Zara ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Rujan 2009 Status: Offline Points: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eee Gogo baš tu s ražnja .... hvala ti ... no ni to me ne spašava .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
ma nista ![]() ![]() ja joj nemogu odeljeti nikako,pa cak ni ovoj sto se jede svaki dan... ![]() |
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Skrenuli ste s teme, ovdje se spominju jaja i bjelanjci
![]() ![]() |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
u pravu si stari sorry na offuuuu ![]() jajceka i samo jajceka ![]() |
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Ja sam prije gnjavio doma da samo bjelanjke mi daju, ali sada bome sve se guta. Ipak je u zumanjku zdravlje!!
|
|
|
|
![]() |
|
jumok80 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Ja svaki drugi dan radim kajganu. |
|
![]() |
|
Kajgana je odlicna.. jos sa pancetom..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tare ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Mala ispravka: ne postoji nikakav HDL holesterol u jajima ili negdje drugo, to je njegova transportna forma iz umrlih celija prema jetri za obnovu UNUTAR ORGANIZMA ... Holesterol u prehrani je obicni holesterol ili njegovi esteri... Edited by tare |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Idemo malo oživiti ovu temu..
Koliko cesto jedete jaja? ![]() Moram priznati da ih vec dugo nisam jeo.. prije sam znao jesti kajganu veoma cesto.. Danas umjesto toga jedem posni sir, tunu, jogurt i sl. Obicno sam jaja jeo za veceru. Morat cu ih opet ubaciti na jelovnik. Fakat nisam jeo cca. mjesec dana sigurno. I naravno u kojoj kombinaciji jedete jaja? Ja sam ih znao jesti kajgano s paprikom i šampinjonima. ![]() Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
ja sam se gazila sad sa šparogama i jajima... killer combo.
i inace ih najviše volim u tvrdo, na salatu... |
|
Strong is the new skinny.
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Joooj, znaš šta, ja sam do prije 3 god (kad stvarno nisam ni primirisala uh) jela jaja za svaki dorucak, tako da su mi vec stvarno na uši pocela izlaziti!!! Danas ih ubacim tu i tamo u veceru, a što se recepata tice - kad ih jedeš svaki dan - 3 bjelanjka + š žumanjaka i to peceš bez ulja i, naravno, ne jedeš kruh uz njih - imaš stvarno hrpetinu izvedenica! ![]()
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Jooj, da, a šoaroge s jajima.... mmm.....
|
|
![]() |
|
Blia ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
evo ja sam danas za rucak jela jaja sa posnim i jogurtom : kuhana jaja izrežem na kockice pa sve skupa izmješam i zacinim sa soli i sušenim peršinom (+ meso + povrce kao ostatak rucka)
inace mi je kombinacija kuhana jaja + posni + jogurt uvijek pripremljena u posudici u frižideru za međuobrok - druga omiljena kombinacija su (opet kuhana ![]() inace sam jajoljubac...i u meko, i u tvrdo, na oko, omlet, kajgana, svježa jaja sa malo vanilin šecera pa sa mixerom u pjenicu posebno bjelanjak posebno žutanjak, pa pomješno...jedino ih ne pijem svježa (jednom probala pa se izrigala ![]() Edited by Blia |
|
![]() |
|
Tina* ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 17 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Jaja jedem 4 bjelanjca i š žumanjak. Nekad kuhano a nekad kao kajganu sa dinstanim lukom, rajcicom i paprikom njam :D samo sa par kapljica ulja tek toliko!
|
|
![]() |
|
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
evo malo prije istukla par bjelanjaka umjesto onog šlaga iz boce... inace u kajganu tri jaja ako jedem ujutro - cijela, ako jedem navece tri bjelanjka - jedan žumanjak...
|
|
![]() |
|
Blia ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
sad si me podsjetila na moj omiljeni desert - tuceni bjelanjak + posni + jogurt + malo vanilin cukra mmm...tako pjenasto i fino... može još i neko voce u to, ali i bez njega je mmmmljac! |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |