Jaja - cijela ili bjelanjci |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
Zara
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2009 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
eee Gogo baš tu s ražnja .... hvala ti ... no ni to me ne spašava .... |
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma nista ja joj nemogu odeljeti nikako,pa cak ni ovoj sto se jede svaki dan... |
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Skrenuli ste s teme, ovdje se spominju jaja i bjelanjci
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
u pravu si stari sorry na offuuuu jajceka i samo jajceka |
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam prije gnjavio doma da samo bjelanjke mi daju, ali sada bome sve se guta. Ipak je u zumanjku zdravlje!!
|
|
|
|
jumok80
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja svaki drugi dan radim kajganu. |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Kajgana je odlicna.. jos sa pancetom..
|
|
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mala ispravka: ne postoji nikakav HDL holesterol u jajima ili negdje drugo, to je njegova transportna forma iz umrlih celija prema jetri za obnovu UNUTAR ORGANIZMA ... Holesterol u prehrani je obicni holesterol ili njegovi esteri... Edited by tare |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Idemo malo oživiti ovu temu..
Koliko cesto jedete jaja? Moram priznati da ih vec dugo nisam jeo.. prije sam znao jesti kajganu veoma cesto.. Danas umjesto toga jedem posni sir, tunu, jogurt i sl. Obicno sam jaja jeo za veceru. Morat cu ih opet ubaciti na jelovnik. Fakat nisam jeo cca. mjesec dana sigurno. I naravno u kojoj kombinaciji jedete jaja? Ja sam ih znao jesti kajgano s paprikom i šampinjonima. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam se gazila sad sa šparogama i jajima... killer combo.
i inace ih najviše volim u tvrdo, na salatu... |
|
Strong is the new skinny.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joooj, znaš šta, ja sam do prije 3 god (kad stvarno nisam ni primirisala uh) jela jaja za svaki dorucak, tako da su mi vec stvarno na uši pocela izlaziti!!! Danas ih ubacim tu i tamo u veceru, a što se recepata tice - kad ih jedeš svaki dan - 3 bjelanjka + š žumanjaka i to peceš bez ulja i, naravno, ne jedeš kruh uz njih - imaš stvarno hrpetinu izvedenica!
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jooj, da, a šoaroge s jajima.... mmm.....
|
|
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo ja sam danas za rucak jela jaja sa posnim i jogurtom : kuhana jaja izrežem na kockice pa sve skupa izmješam i zacinim sa soli i sušenim peršinom (+ meso + povrce kao ostatak rucka)
inace mi je kombinacija kuhana jaja + posni + jogurt uvijek pripremljena u posudici u frižideru za međuobrok - druga omiljena kombinacija su (opet kuhana ) jaja + skuša iz konzerve + malo jogurta -> pola stavim u blender da se zgnjeci skroz, a pola narežem na kockice inace sam jajoljubac...i u meko, i u tvrdo, na oko, omlet, kajgana, svježa jaja sa malo vanilin šecera pa sa mixerom u pjenicu posebno bjelanjak posebno žutanjak, pa pomješno...jedino ih ne pijem svježa (jednom probala pa se izrigala ) Edited by Blia |
|
Tina*
Cita FAQ Joined: 17 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jaja jedem 4 bjelanjca i š žumanjak. Nekad kuhano a nekad kao kajganu sa dinstanim lukom, rajcicom i paprikom njam :D samo sa par kapljica ulja tek toliko!
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo malo prije istukla par bjelanjaka umjesto onog šlaga iz boce... inace u kajganu tri jaja ako jedem ujutro - cijela, ako jedem navece tri bjelanjka - jedan žumanjak...
|
|
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
sad si me podsjetila na moj omiljeni desert - tuceni bjelanjak + posni + jogurt + malo vanilin cukra mmm...tako pjenasto i fino... može još i neko voce u to, ali i bez njega je mmmmljac! |
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |