Jaja-Zumanjci |
Post Reply |
Author | |
Ros
Cita FAQ Joined: 15 Studeni 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Ožujak 2014 at 15:42 |
Poz ljudi, mozda uzasno glupo pitanje, ali nema veze.
Vidim da puno ljudi jede jaku puno bjelanjaka a zutanjak ne... e pa mene zanima znaci, kaj vi radite sa tim zumanjcima? meni zao bacat hranu :// nije da imam previse para, pa da hitim "pola" jaja... eto mozda mi neko da pametan odgovor na glupavo :D pitanje, pa i ja pocnem tak prakticirat :) |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
metro - bjelanjci u tekućini ;)
|
|
cookies are for pussies
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
avangarde, jesam ti rekla da.....već ih par puta nisam našla Joj al ga komplicirate s tim žumanjcima :) Ostavite u frižideru i iskoristite u sljedećem obroku/obrocima kao izvor masti. Ili pojedite cijela jaja damn
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ponesem ti ja odavde 10 litara |
|
cookies are for pussies
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Molila bih, bar 3 litre, skromna sam Samo dok prođu cijeli taj put.....bolje da ih ne otvaramo
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Ros
Cita FAQ Joined: 15 Studeni 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa jedem cijela jaja bez problema :D ne sramim se kaj se toga tice xD, nego citam non stop jedem bjelanjke, jedem bjelanjek, jedem bjelanje .... nigdje nema zumanjka, pa reko kaj ljudi rade sa tim zumanjcima?
@Gym_girl imas kakav prijedlog uvezi tog iskoristavnja zumanjaka nekom drugom prilikom, nisam bas neki kuhar i nemam ideja kaj bi sa njima napravio :D @avangarde za metro treba nekakva kartica da bi kupovao? ja to nemam, a i nije bas najblize Metro :) ne isplati mi se samo radi toga ici :) |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ma nece nista bit, putovali su samnom vec par puta jesi zamrzavala kad ? @ ros da treba kartica pa neces samo po to ici a di je piletina i riba Edited by avangarde - 14 Ožujak 2014 at 16:08 |
|
cookies are for pussies
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zumanjci uopce nisu problematicni kod ljudi sa normalnim holesterolom. Druga stvar su ljudi koji pate od hiperholesteremije!
Prepuno je provitamina D, holina, vitamina, kvalitetnih masti, a uostalom holesterol je preteca najmanje pola hormona u tijelu - dakle svih steroidnih hormona, ukljucujuci i spolne hormone. Nemoj zumanjce bacati, al nemoj ni pretjerivati naravno. Mozes recimo pojesti 2 cijela jaja i dva bjelanca, a ostala dva zumanjca ostavis za drugi obrok u kojem ti trebaju masti. Pozz
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo Tare tako je :)!
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Ros, nisam ni ja kuharica i nisam baš za velike i duge eksperimente :) pa ti ja jednostavno uzmem žumanjak i pojedem ga uz obrok ko jabuku Pa ide uz bilo što - meso, ribu, posni.....ubaciš ga u povrće, salatu, rižu recimo! To mi je fora kombinacija - omlet sa rižom, zapravo bulgurom pa sve smješano u kašicu Ili ga jednostavno staviš na kruh Dakle, jednostavnih kombinacija koliko hoćeš :) Di god ti fale masti ubaciš taj žumanjak i to je to A ako radiš omlet - istva stvar, ostaviš extra žumanjke u hladnjaku za omlet drugi dan :) Ili nađeš neki fitness receptić u koji idu žumanjci pa se malo i poigraš kuhara A što se tiče priče oko kolesterola i toga, mislim da se čak i ne priča više o tome koliko se isponavljalo, i nije problem u kolesterolu....nego u jednostavnom slaganju nutrijenata, ko to već radi. 3 cijela jaja nisu isto što i 3 bjelanjka :) tako da je očito da netko ko pazi na omjere i kcal i želi masti i kcal poštedit za neki drugi obrok, jednostavno smanji količinu žumanjaka. I tu uopće nije frka, jer kako rekoh - mogu poslužiti za sutradan i svi sretni Edited by Gym_girl - 15 Ožujak 2014 at 08:02 |
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
nije mi se dalo pisat |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |