Jake noge / listovi |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | ||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
E da, misici na kratkim nogama...Propast ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ann ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
|
cek.. jel vas muce listovi ili GLEŽNJEVI?
|
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
*Tina* ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
|
listovi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
*Tina* ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
|
u potpunosti se slazem.... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
|
hm...ja pak imam jako tanke listove i jaca bedra i šire kukove..ukratko noge mi od ispod koljena izgledaju super
![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
Jedi malo i imaj puno aktivnosti
![]() |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
|
Jedi malo, vezbaj mnogo i padaj u nesvest
![]() |
||
![]() |
||
irene ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 8 |
|
pozdrav,nova sam na ovom forumu, ali vidim da se dosta
kužite! i ja imam problem sa jaakim nogama. stalno nešto vježbam, neke programe skidam sa neta ali ništa. niska sam i noge su mi jako nabite. nekad mi se cini da niti nemam ništa masti na nogama. izgledam ko nogometaš ![]() ima li pomoci? |
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
Meni se sviđaju lijepo oblikovane jace noge ![]() ![]() Pošalji sliku da vidimo dal tu ima kaj za skinut dole ![]() |
||
![]() |
||
irene ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 8 |
|
hmm...kako da ju stavim
![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
uploadaj ju preko imageshacka
![]() |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
he he.... žicaš sliku listova... no no .... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
ima nekog??? stavila bi sliku, molim iskrene savjete...
![]() |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
ma samo ti stavi... ima nekog...a ako i ni trenutno...doci ce.... ;) Zvat cemo Ily-a da procjeni ;)
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |