Jaki bokovi i straznjica. |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | ||
marko2112 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moze mi tko vise reci kako cu kombinirat kardio trening za bedra i noge sa radom mc na gornjem djelu i dali jedan drugom sta stete
|
||
![]() |
||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
|
Tema mrsavljenja i oblikovanja tijela je prozvakano vec 325332 puta. Potrudi se malo i citaj sve sto je do sada obrađeno na forumu! |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
nema ti tu previse filozofije.. ti odradjuj normalan program za jacanje.. samo sredi prehranu i pij proteine.. ne mozes gornji dio nabijat masu, donji definirat.. prvo ti odradi masu.. bez brige, nece ti noge se napuhat. |
||
![]() |
||
marko2112 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
|
E citao bi ja nego jos nemam adsl nego dial-up internet pa nije jednostavno citat,iako sam 20 min od splita,ali doc ce za koji misec pa cu citat.
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
ajde doci ce net.. pa ces nas citat :D
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
Najbolje vježbe su vježbe sa težinom vlastitog tjela ili sa slobodnim utezima ![]() |
||
![]() |
||
|
pa meni su doktori rekli, posto mi je napuknut ligament, da mi je ekstenzija najbolja vjezba za kvadriceps... ali ajde.. ja za noge odradim i cucnjeve, i press masinu, i ekstenziju, i fleksiju
![]() ![]() |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
|
Ok po tome kako vi govorite sta se tice nogu radt cu ovako,pon.sri,pet kad idem u teretanu zagrijavat cu se š5-20min. na steperu,bicikli ili traci prije pravog treninga,a utorkom i cetvrtkom odradit cu kardio trening npr vozit cu biciklu ili trcat,a petkom cu dodat i koju vjezbu za noge.Jeli to ista valja??Moj trener je neznalac on me zajeba on mwe je savjetova da ne radim noge a s time sam samo radio gore
|
||
![]() |
||
|
ma noge trose najvise kalorija.. ti odradi kardio na bicikli u danima pon sri pet nakon treninga.. ne prije.. ti odradi utege kako spada.. pa onda bicikliraj.. a utorak i cetvrtak isto bicikliraj jedno 40min..
|
||
|
||
![]() |
||
|
Ok.Hvala
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
davore, zašto 40 min?
|
||
![]() |
||
|
okvirno receno 40min.. moze on i 20 HIIT, i 60min lagano..
|
||
|
||
![]() |
||
|
Onda znaci i da masaši isto koriste traku za trcanje,steper,biciklu??
|
||
![]() |
||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
|
Pa da...kako bi izgubili masti sto imaju. |
||
![]() |
||
|
Mnogi misle(cak i neki moji prijatelji) da ovi na masi, samo odrade 3 x tjedno utege, bez da puste kapi znoja, samo da nebi "kao" potrosili kalorije i slucajno izgubili na obujmu.. he eh |
||
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |