Jean-Claude Van Damme |
Post Reply |
Author | |
lakyberry
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Svibanj 2011 at 20:44 |
Svi smo imali priliku vidjeti nekad, a i danas usudimo se reci impresivan izgledan poznatog nam glumca.
U vise filmova imali smo priliku vidjeti njegovo jutarnje razgibavanje s špagom na dvije stolice dok usput zateže išice i cijelo tijelo. E sada pitanje... Koliko u vjezbanju koristi jutarnje razgibavanje i to zatezanje misica cijelog tijela š0-š5 minuta. Da li je to netko od vas to prakticirao i kakva su vasa razmisljaja u vezi toga? |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
što ti znaci zatezanje mišica?
Edited by Iluvatar |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
lakyberry
Post Options
Thanks(0)
|
A nisam znao ni sam kako da se izrazim jer nikad o tome nisam s nikim ni pricao.
A znas ono u stilu kao kad bodybuilder stane ispred ogledala I samo steze misice. Da li to postoji kao oblik treninga. Pa sam naveo Van Damma za primjer jer je to radi u nekim filmovima kao vjezbu... ;) |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Misliš pozira? Ono, napne trbušne, biceps ili neki treci mišic? Pa teško da ti to može proc ko neki trening
|
|
lakyberry
Post Options
Thanks(0)
|
Pa da znam ali evo otvorio sam topic cisto da vidim sta drugi misle o tome, nije da ja to radim nego bas me zanima jel postoji to kao oblik treninga.
Izgleda da ne postoji. Haha |
|
josipr
Cita FAQ Joined: 29 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
citao sam na jednom forumu da poziranje ima nekog ucinka, ne znam dali je to istina...
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da se to zove izmoetrijske vjezbe, tipa izometrijski stisak ili kao da drzis uteg u ruci ali ne radis s njim kretnje. Tako i mozes stisnuti ruke jednu na drugu i napnuti misice kao da poziras.
Nesto tog tipa si mislio? |
|
lakyberry
Post Options
Thanks(0)
|
Pa da na tu foru nesto...
|
|
Stay safe, stay 2. amendment!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |