Jedemo piletinu punu antibiotika |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
THnx.....
Ispada da ja radim isto ono kaj je Ena rekla, slinim po receptima a iz ljenosti ili zurbe kuham jedno te isto |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to radim i ja vecinu vremena
a kad samo dam malo mašti na volju (nije gej voljeti kuhati) skuham super obrok a da je stvarno prihvatljiv |
||
will smoke your weed for food!
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kaj nisi rekel da je malo cudno ipak kad celavi nabildanci
razmjenjuju recepte? Naravno da nije gej , ja zapravo volim kuhat i govorim da kuham sam specijalitete........al najcešce ti specijaliteti osatnu u glavi skuhani |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
celavi nabildanci je!
|
||
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja u zadnje vrijeme preferiram ribice... btw. što jesti osim Tune i oslica?
Piletina mi je još uvijek dobra, al kad vidim ovako nešto, padne mi mrak na oci |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i know.... meni je i dosadila... 4 godine svaki dan ili piletina ili puretina... dosta, done, enough... he da... je isto volim tunu i oslica.. što je najtužnije , teta na tržnici mi uvijek kaže: pa daj uzmi neku drugu ribicu, oslic ti je zapravo najgori izbor.. a onda mi tek padne mrak.. šta sad, nisam jela ribu do svoje 20, godine i sad kad ju pocenm tamanit, opet ne jedem dobro... ali, ipak mislim da je stvar u cijeni.. probala sam brancina i totalno mi nije fin... ha.. neki dan mi je uvalila morskog psa.. i super je :)) .. osim toga, lignje, hobotnica na salatu (prefino) i landovina ... mljac |
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
da pa to mi je standard... a i kad krenem nesto specijalno pripremat... sto naravno oduzima vremena, pojedem pola sastojaka dok to spremam, pola dok se kuha, i na kraju kad zgotovim jelo... više nisam ni gladna.. al ajd kad sam se vec potrudila, provarim se da se ne ohladi mzim jest hladno ... |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahaha, ja ne vjerujem to što smo celavi i što imamo 90+ kg ne znaci da smo grubi u duši, jelda Thorn? |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
prave tratincice!
Edited by mesek |
||
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
moji doma uzgajaju piletinu i puretinu ;) mislim pilice i purice...ali dok ih ja vidim više nemaju perje.... i nemaju antibiotika i baš su totalno drugacijeg okusa nego ovi iz trgovine
I da Thorn... podjeli te receptice... nemoj biti škrti celavac Ovi muški na forumu sve pravi kuhari ..... |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
apsolutno |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
prema mom iskustvu, uglavnom ste najveci mekušci duboko u sebi, miceki |
||
LiveStrong
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Awwww btw, Thorn, nisam imao senfa danas, kupio sam navecer, sutra ujutro pravim piletinu po onom tvom recepticu Edited by soner_9393 |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahahahhhahhahahaha |
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
recepticu!
|
||
|
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cek, cek...
Pa sta je vise danas potpuno prirodno? Ni mlijeko koje kupujemo, obradjeno je na deset nacina prije nego sto ga pijemo. Al zato nema mjesta panici, ima tu dosta i marketinskog elementa... Uostalom, termickom obradom mesa se vecina substanci unistava, razgradjuje. Piletinu slobodno jesti. |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |