Jeftini Whey! |
Post Reply | Page <1234 6> |
Author | ||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cek, jel ti to došlo doma il si morao negdje pokupit paket? |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako je od onog s facea,salje ti na adresu,samo ja moran u trogir u postu uvik ic pridignit,jer di ce mi ovaj postar donit sa motoricen |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok, da mislim na ovog lika s facebooka, znaci na kucnu adresu šalje, to je to |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Kekule
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ono Unflavoured znaci da je bez okusa jel?
Ee jos nesto:jel ti proteini po porciji imaju 25g proteina? |
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@soner Da, na kucnu adresu, ne moram mrdnut guzicu iz kuce
@kekule Bez okusa, 24,6g po mjerici |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koju btw ne dobiješ ako se ne varam Ja još cekam svoju narudžbu i ko za vraga je baš ova morala kasniti, tak da tek slj tjedan dobivam |
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, fakat ne dobijes mjericu, moras uzet neku staru, ja imam od dymatiza još, posluži . A koliko sam skužio, kod tog lika moras uvjek malo ranije narucivat, posto cesto znaju malo kasnit narudžbe Edited by Furai |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vidim da nešto jeftino narucujete... ja za PWM koristim ISO sensation od Ultimate nutrition. al mi skupo davati 250 kn za 960 grama
koji je to lik? |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
okej, sad sam ga našao
jel moguce dobiti kakvu preporuku od fitovaca? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
one prve 2 opcije - impact whey ako se ne varam, s okusom il bez, ovisi šta voliš |
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala, hvala znaci, da racunam nekih 3 tjedna od narudžbe da mi stigne do ck? |
||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, od 2 do 3 tjedna, najbolje pitaj kad ga budes kontaktirao za koliko ide narudzba, pa ce ti on reci. |
||
|
||
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobar whey |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma dodje ti za š5 dana od kad on naruci,npr. ja san ga jucer pita narucuje u srijedu iducu. onda od tog dana za š5 dana ti dolazi. nedobijes mjericu ali iman 2 kuci pa mi ni netreba
|
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa imam ovu mjericu od iso sensation ak na to mislite |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma e kakva god samo da je lakse mirit nego na zlicu
|
||
Post Reply | Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |