Jeftini Whey! |
Post Reply | Page <1 3456> |
Author | |
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
dogovoris se snjime sta ces,on ti rece cijenu ti uplatis njemu na tekuci i onda ti on posalje kontaktiraj ga priko fejsbuka
|
|
tweety
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
ljudi, ja sam si kupila Dymatize-ove Elite whey proteine...jesul oni cemu??
|
|
tweety
Post Options
Thanks(0)
|
idiot.., da bolje gledam, vec bi vidila da je spomenut..
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ispila 2 kg, ako niš drugo bar su fini, kvragu i sve |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
tweety
Post Options
Thanks(0)
|
ja uzela okus jagode......NIKAD GORA JAGODA!!!
Pijem ja shake, a shake mene |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
auuu probala sam, meni nikako ne prolazi..
al zato cokolada... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
tweety
Post Options
Thanks(0)
|
crknit cu dok se ne docepam te cokolade
|
|
tweety
Post Options
Thanks(0)
|
crknit cu od jagode dok se ne dokopam cokolade
|
|
Kekule
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bome ne odg meni mops na facebooku...posla sam mu 2 poruke,a on nista :S
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ni meni nije odgovorio vec tjedan-dva? :( ima ko kakav
info? |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
a meni je prije 3 dana odgovorija da mu kasni narudzba, ja san mu uplatija š200 za robu,pa se nadan da ce sve bit ok ka do sad. e sad nevirujen bas da cu se morat zaletit do rovinja utjerivat pravdu,do sad je bija fer pa valjda ce i dalje
|
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je pred tjedan dana rekao da narucuje u srijedu (sad vec prošlu) nakon toga se nije javio |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Decki ne znam što je ali evo danas pricao s frendom iz teretane koji je isto narucio prije možda 2, 3 tj i isto je bio obaviješten da ce kasniti i danas mi kaže da su tom decku poslali krivu narudžbu ovi iz engleske i da je svima vratio pare nazad... Btw, culi su se preko moba tak da eto možete i ostali tako Jbg, stvarno ne znam što rec na to sve |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa možda sad kad sam ja narucio nece zaje**t |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
neznan meni lik nista ne javlja na fejsbuk od kad smo se prije 2-3 dana culi,samo san mu reka nek javi da stigne pa eto,valjda ce javit
|
|
Kekule
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
cini se da cemo morat naci neke alternative...jel ima još itko da narucuje MyProtein a da su u cijene slicne,jer ako budem mopsa ceka....mislim da to necu docekati ove godine
|
|
Post Reply | Page <1 3456> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |