Jeftini Whey! |
Post Reply | Page <1 456 |
Author | ||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
novci vraceni, možda od iduceg mjeseca opet krene
je***u, opet one skupe kupovati |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da, i meni je tako reka, ja mu nisan jos racun posla di da mi uplati al ocu, jel zna ko di ima dobrih proteina narucit sta jeftinije a da se moze telefonski bez nekih kartica
|
||
Kekule
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo reka mi je da od 4.7 ponovno narucuje (javite mu se par dana prije s narudžbom)
|
||
Kekule
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A što kažete za narucivanje s ove str:
http://www.abp-sport.com/ Elite whey -250kn --2.2 kg :D |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam si ubo 2,27 kg elite whey isolate dymatize, cokolada za 300 kn
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Za istu cijenu ga i ja nabavljam |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa došlo mi ko budali šamar pricam kak cu si narucit od lika sa fejsa, a ovaj susjed mi uleti, je***e, pa ja imam kantu doma |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nesto mi se cini da jeona firma myprotein minjala ambalazu ili tako nesto jer san sad gleda stranicu nije isto ka i prije
|
||
Post Reply | Page <1 456 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |