Jel to stvarno neophodno??? |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | ||
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja pogotovo obozavam bjelancevine, proteine tako tako....
|
||
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A posto kilo bjelancevina?
|
||
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tu negdje kao i kilo proteina |
||
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A jel to domace ili uvozno?
|
||
exploziv
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gle decko....daj molim te odi procitaj neki manual a da nije za playstation jer ti blage veze nemas s vezom i ukratko skroz si bezveze
daj malo svrljaj po forumima internetom jer se ovdje samo brukas i to nemas pojma koliko... samo cu ti reci da su proteini ustvari bjelancevine, samo je to drugi naziv... |
||
Conan
Post Options
Thanks(0)
|
|
HEhe a sta si ti neka hodajuca enciklpedija? Ajde sinko ne triba meni tvoje "znanje"... Nisan ti ja kriv sta nemos objasnit zasto je nuzno kljukat se dodacima za prehranu A ako ne vidis da sa ovih par postova ustvari sprdan takve poput tebe e onda dakle da ne bude nesporazuma dodaci prehrani |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo cu ovo reci: 'Izreka da si ono sto jedes u bodybuildingu dobiva potpuno znacenje. Mozete se "ubijati" od vjezbanja u teretani, ali jedno je sigurno, a to je da ako se dovoljno i pravilno ne hranite vas napredak ce biti zanemariv.' Ti nam javi kako napredujes Dodaci prehrani su individualan izbor ali prije ili kasnije ces shvatiti da je to svakom covjeku potrebno. Na kraju krajeva ako kojim slucajem pijes multivitaminske tablete ili C vitamin i to je isto dodatak prehrani - ne zaboravi to. |
||
Conan
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm ali ja nisan nikakav bodybuilder... A sta to znaci pravilno se hranit? Iz ovoga se da naslutit da je pravilna ishrana jedino moguca uz razne dodatke prehrani... A s time se nikako ne mogu slozit |
||
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kakve ti zakljucke izvlacis mili boze!!.....
|
||
Conan
Post Options
Thanks(0)
|
|
kakve?
|
||
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
krive....apsolutno krive....sad ne znam niti sam, dal' da si dam truda da ti objasnjavam nadugo i nasiroko ili..... |
||
exploziv
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemoj...ja sam pokusao i nije islo
sta ces kad bench ne raste iz zemlje... |
||
Conan
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ko sad provocira??? E moderatori nije fer brisat samo moje postove... Smatran da izreka "ono si sta jedes" ne stoji recimo u sportu jer opet isticen moje misljenje i bez dodataka se moze fizicki napredovat i bit ako triba i vrhunski sportas...
|
||
nenno
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobra izreka, ali zasto onda dodatke prehrani smatrati "losom hranom"? |
||
Conan
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ne smatran je ja loson, nego nepotrebnom. Kuzis... ovu temu san i zapocea iz tog razloga da me neko pokusa uvjerit da je to neophodno... |
||
nenno
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa sto cu te ja uvjeravat u to? daj procitaj sve sto pise o proteinima, i PWM, pa ti odluci da li je potrebna ili ne..... |
||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |