Jelovnik - skidaj kile |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa sa obzirom na kilažu ibolje je da ne rciš nego brzo hodaš... preveliko je to opterecenje za zglobove.... uvecer...nije pametno baš niti jedno niti drugo... napravi si salatu i posni uz to...ili neki pileci fileic ili slicno tome...
|
|
debi
Cita FAQ Joined: 04 Ožujak 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Opet se javljam s rezultatima Sad sam na 95.8 Znaci, od kada sam promjenila nacin prehrane otprilike -9kg. Zadnja 2 tjedna opet nisam trenirala. Zadobila opekline pa nisam ništa smila. Od ponedjeljka opet u akciju. Pozdrav! |
|
Kroz trnje do zvijezda.
|
|
debi
Cita FAQ Joined: 04 Ožujak 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam se odavno javila tu , a zahvaljujuci ovoj stranici je sve i pocelo.
Ne, nisam odustala. Samo ponekad griješim I sada sam na 86kg. Skoro 20kg manje nego kad sam se prijavila tu. Trudim se pravilno hranit, ali na žalost ne stignem previše vježbat. Kad uspijem odradit 3 treninga tjedno budem sretna. š2 sati rada dnevno ne ide mi u korist, ali nedam se ja. Vježbam koliko stignem u teretani, ali ono malo vremena što budem doma ne preskocim odradit koju vježbicu, a ne preskocim ni dozu brzog hodanja na putu do doma Trudim se, trudim. Ima da do iduceg ljeta budem pic - pic
|
|
Kroz trnje do zvijezda.
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |