jeulz - One Pound at a Time |
Post Reply ![]() |
Page <1 5678> |
Author | |
jeulz ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://i.imgur.com/Xszz8.jpg
evo, 3 mjeseca mase, malkoc sam prebrzo dobivao tu masu ali sam zadnjih mjesec i pol usporio i super je. |
|
![]() |
|
katniss ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
![]() bravo, kak 95 kila može razlicito izlgedat na istoj osobi
![]() |
|
This is not goodbye, this is bonjour!
|
|
![]() |
|
jeulz ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
jelda
![]() |
|
![]() |
|
http://i.imgur.com/yA8Vz.jpg evo ga ljudi 5 mjeseci mase kako stvari stoje, sad laganica do ljeta na 10% bf :)
|
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
nice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tenks :)
heh, nema jelovnika nekog, zobene mlijeko i jaja su glavna oružja, a ostatak šta se doma skuha i menza :) a trenirao sam po PHAT-u (http://www.simplyshredded.com/mega-feature-layne-norton-training-series-full-powerhypertrophy-routine-updated-2011.html) 3 mjeseca, i preostala 2 mjeseca PHAT koncept ali svoja modifikacija.
Edited by jeulz - 10 Sijecanj 2013 at 01:53 |
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
malo cu si ovo pogledat :) thnx
|
|
![]() |
|
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
![]() ![]() ovo je predobro! svaka cast!
![]() |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
![]() |
|
fancyboy ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 31 Kolovoz 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 9 |
meni je favorit ova slika sa 85 kg.
al ok ! good job !
|
|
![]() |
|
tenks slavonka :)
@fancyboy - i meni je hahah, uvijek je lijepo bit shredded, al daj bože pa ce ove godine bit i bodyfat niži 1-2% a više lean mase pa ce peta slika bit najbolja :) |
|
![]() |
|
e kad bi moglo i jedno(masa) i drugo(defka) ici odjednom..to bi bio pravi mali raj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Heh, a može to al tek na pocetku kad se primiš teretane (body recomposition) Pa, po meni sam jedno 4-6kg previše nabio al tako je to kad se sve lijepi na mene :( |
|
![]() |
|
katniss ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
wow
![]() vidi se da baš radiš na sebi, bravo.. samo nastavi i jedva cekam da vidim zadnju sliku... ovo izgleda odlicno, prva i zadnja slika, imaš 5 kila više a zgledaš 100 put bolje, well done
![]() |
|
This is not goodbye, this is bonjour!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Nuria ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Travanj 2012 Status: Offline Points: 48 |
jeulz, broj mobitela u inbox. Hvala.
![]() ![]() ![]() Sad za ozbiljno, izgledaš FANTASTICNO i baš mi je drago što uspio riješiti se suvišnih kilograma i postici ovo. ![]() ![]() |
|
Najbrži nacin da smiriš um jest da pokreneš tijelo.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 5678> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |