jeulz - One Pound at a Time |
Post Reply | Page <1 5678> |
Author | |
jeulz
Viden/a u gymu Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://i.imgur.com/Xszz8.jpg
evo, 3 mjeseca mase, malkoc sam prebrzo dobivao tu masu ali sam zadnjih mjesec i pol usporio i super je. |
|
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo, kak 95 kila može razlicito izlgedat na istoj osobi
|
|
This is not goodbye, this is bonjour!
|
|
jeulz
Viden/a u gymu Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
jelda
|
|
jeulz
Post Options
Thanks(0)
|
http://i.imgur.com/yA8Vz.jpg evo ga ljudi 5 mjeseci mase kako stvari stoje, sad laganica do ljeta na 10% bf :)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
nice nabaci jelovnik bilo koji dok si gradio ovu masu
|
|
jeulz
Post Options
Thanks(0)
|
tenks :)
heh, nema jelovnika nekog, zobene mlijeko i jaja su glavna oružja, a ostatak šta se doma skuha i menza :) a trenirao sam po PHAT-u (http://www.simplyshredded.com/mega-feature-layne-norton-training-series-full-powerhypertrophy-routine-updated-2011.html) 3 mjeseca, i preostala 2 mjeseca PHAT koncept ali svoja modifikacija.
Edited by jeulz - 10 Sijecanj 2013 at 01:53 |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
malo cu si ovo pogledat :) thnx
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo je predobro! svaka cast!
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
fancyboy
Cita FAQ Joined: 31 Kolovoz 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je favorit ova slika sa 85 kg.
al ok ! good job !
|
|
jeulz
Post Options
Thanks(0)
|
tenks slavonka :)
@fancyboy - i meni je hahah, uvijek je lijepo bit shredded, al daj bože pa ce ove godine bit i bodyfat niži 1-2% a više lean mase pa ce peta slika bit najbolja :) |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
e kad bi moglo i jedno(masa) i drugo(defka) ici odjednom..to bi bio pravi mali raj al nisi se previse zamastio, na ljeto ce to bit odlicno
|
|
jeulz
Post Options
Thanks(0)
|
Heh, a može to al tek na pocetku kad se primiš teretane (body recomposition) Pa, po meni sam jedno 4-6kg previše nabio al tako je to kad se sve lijepi na mene :( |
|
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
wow super zgledaš....
vidi se da baš radiš na sebi, bravo.. samo nastavi i jedva cekam da vidim zadnju sliku... ovo izgleda odlicno, prva i zadnja slika, imaš 5 kila više a zgledaš 100 put bolje, well done
|
|
This is not goodbye, this is bonjour!
|
|
jeulz
Post Options
Thanks(0)
|
Nuria
Cita FAQ Joined: 14 Travanj 2012 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
jeulz, broj mobitela u inbox. Hvala.
Sad za ozbiljno, izgledaš FANTASTICNO i baš mi je drago što uspio riješiti se suvišnih kilograma i postici ovo. |
|
Najbrži nacin da smiriš um jest da pokreneš tijelo.
|
|
jeulz
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Post Reply | Page <1 5678> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |