jeulz - One Pound at a Time |
Post Reply | Page <1 678 |
Author | |
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno Jeulz!
Svaka cast, trud se definitivno isplatio! |
|
LiveStrong
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitke!!! Super posao si odradio!!
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast prijatelju! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
svaka cast koliki ti je bf sad
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
jeulz
Viden/a u gymu Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
tenks svima!
ne znam koliko je, pretpostavljam izmedju 10-13% u tom naj lean danu. par dana se cheatalo na odmoru i tako pa sam povuko vode i nešto masti nazad, ali sada cu desetak dana to ispraznit i probat neki lean massing program ako bude išlo. |
|
Lola_zgb
Viden/a u gymu Joined: 31 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 127 |
Post Options
Thanks(0)
|
Krasan prizor za ženske oci, šta reci
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je to... Super rezultati....i ja cu skoro plocice imati...
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nego sta!! Ovo ljeto moraju doci!! |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
eto sad mama ne treba ribalicu za kupus kad priprema rucak, samo digneš majicu |
|
cookies are for pussies
|
|
jeulz
Viden/a u gymu Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
divni ste!
baš sam se razbolio, nešto sam pokupio na Ultri al kad citam ovo odmah mi je bolje
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pratila sam Ultru live preko youtubea, kakvi su ti dojmovi pošto si bio tamo?
|
|
LiveStrong
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma BRAVO!! Zbilja svaka cast
|
|
jeulz
Post Options
Thanks(0)
|
ma fantasticno, partijanje od zalaska do izlaska sunca, prilika za skidat majcu i dobri nastupi naravno...
samo šteta što sam neku gripu pobrao al mislim da cu bit bolje kroz koji dan... pa lagano na masu. imam nešto slabiji apetit... temperatura glavobolja itd al nema te bolesti da mene sprijeci da jedem... Edited by jeulz - 16 Srpanj 2013 at 20:04 |
|
Post Reply | Page <1 678 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |