Jo jedan mass gainer ili ne? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
markec88
Viden/a u gymu Joined: 20 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Studeni 2010 at 10:57 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
Doao je novi proizvod na trite, zove se Jumbo od Scitec-a
ta mislite o njemu, da li je to ta dobro? Weight Gainer - mjeavina 23,5% proteina, 70,5% ugljikohidrata, 2,8% masti, vie tipova kreatina, BCAA, duicni oksid (NO) za bolju prokrvljenost. Odlican izvor energije i kvalitetan oporavak u velikom pakiranju.
Okusi: cokolada, vanilija
* obrok = 2 mjerice
PREPORUKA UZIMANJA: JUMBO se uzima samo prije vjebanja za energiju i poslije za oporavak. Nikako se ne preporuca uzimanje prije spavanja, neovisno od treninga ili vie od preporucene kolicine - u svakom od nabrojenih slucajeva rezultat je masna umjesto miicne mase. Naime, tijelo svu neiskoritenu energiju uglavnom skladiti u obliku masnog tkiva! U shaker stavite PRVO 5 dl mlijeka ili vode pa na to obrok (2 mjerice, oko 00 g praha) preparata. Od dobivenog volumena ,5 do 2 sata prije treninga LAGANIM gutljajima popijte 80% volumena, imitirajuci vakanje Sa ovom kolicinom cete pokriti ENERGETSKE POTREBE ORGANIZMA za cca sat treninga. Ostatak od 20% popijte odmah nakon zavretka treninga cime pokrivate OPORAVAK.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
MoΎeΉ sve Ήto hoζeΉ, samo trebaΉ znati Ήta ΎeliΉ.
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Oujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
a sta je s kreatinom koji toliko stoji u vodi,a navodno se vec nakon 0 minuta pretvara u kreatinin
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ne vjerujem da se pretvara tako brzo pretvara u kreatinin..
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Oujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
davore neznan ni ja tocno,ali jos davno san tako nesto cuja ali neznan koliko je istina
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm... trebalo bi se malo raspitat.. jer ako je istina, onda treba i na to pripazit.. ja znam PWM pustit 0 min da se liijepo ohladi u frizideru :S |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
zasto ljudi toliko svrsavaju na gainere? pa to su proizvodi za budale s visom novaca... ili u boljem slucaju neinformirane...
|
markec88
Viden/a u gymu Joined: 20 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa zato sam i stavio to da se informiram. ali vidim da je ovo smece.
Najbolje cu uzet whey+glukoza+kreatin i tocka... necu komplicirat |
MoΎeΉ sve Ήto hoζeΉ, samo trebaΉ znati Ήta ΎeliΉ.
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne slaem se |
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Svaki preparat ima svoju svrhu..
|
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
pa makar ona i bila izbiti covjeku novce iz dzepa. svaki proizvod u kojem kilu deksa platis 0€ ili vise je cisto izbijanje novaca iz dzepa, pogotovo rekreativcima (a takvih je 99%) kojima je tak nebitno kombinacije sporo/brzo... iako mi to nije jasno. ako se unesu dvije namirnice jedna spora i jedna brza (svaka sa svojim GI) jedna drugu ce usporiti (odnosno ubrzati) i istom ce se brzinom apsorbirati. znaci, uneses nesto s GI 60 i nesto s GI 40, oni ce se apsorbirati kao da si unio nesto GI 50 (ako se radi o istim kolicinama). TAKO SU MENI OBJASNILI!
Edited by GajbaPive |
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima razlicitih gainera, neki pljackaju vie neki manje, ali svi suplementi opcenito su manje vie pljacka..
Ima ljudi koji stvarno ne mogu na jedan ili drugi nacin i ne stignu jesti ba onoliko koliko im treba da nadiπu svoj "metabolizam" a zato nebi imali tjelo kakvo ele! U nekim slucajevima mislim da gaineri mogu sasvim ok pomoci! p.s gajba pive, zato spominjemo GI u vezi s brzinom.. koliko ja znam brzina ovisi o melekularnoj gustoci |
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
jer GI oznacava koliko se digne inzulin koji pomaze u apsorpciji hrane. na jednom drugom forumu sam postavio pitanje zasto se ne mogu kombinirat brzi UH s mastima jer ce se, po mojoj prvoj logici UH apsorbirati u relativno kratkom roku, dok ce masti zbog duge apsorpcije tek kasnije uci u krv i inzulin koji je dignut nece ''trpati'' M u spek. i onda su mi objasnili da ce se oni zajedno apsorbirati... al to je cijela jedna rasprava, ovo je sada ukratko...
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
oh, ok, ali ne vidim, zato se sad to spominje |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zato ih onda pije ako misli da su pljacka? Sada si malo bubnuo...! |
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam, u hrvatskoj je svaki suplement pljacka p.s ne bubam stvari olako |
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
+ verc rula, jbg. |
RijeΉeno na PM.
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |