Još jedna koja ne zna kaj da radi ;) |
Post Reply |
Author | |
Marela
Cita FAQ Joined: 20 Ožujak 2014 Location: Sisak-Caprag Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Travanj 2014 at 16:27 |
Hay
Predstavila sam se već ovdje https://www.fitness.com.hr/forum/nova-fitovka_topic9360.html pa da se ne ponavljam ;) Od kad sam se registrirala na ovu stranicu, promijenilo se jedino to da sam počela trčati. Trčim 3 puta tjedno po 3 km, naravno ne u komadu jer bi vjerovatno krepala :D, ali trudim se ne zabušavati Sad sam si računala BMI mi je 26,5 BMR 1637 kcal TDEE mi je 2251 - stavila sam za nivo aktivnosti: Lak (Lake vježbe/sport 1-3 dana/ned.), nadam se da nisam tu pogriješila Sjedim na poslu 7 h, i to kaj vježbam. Trebam još puno učiti jer mi punooo pojmova nije jasno kad ih tu čitam, pa se nadam da nećete zamjeriti ako postavim kakvo glupo pitanje :) Zanima me koliko bi ja trebala unositi proteina, ugljikohidrat, masti s obzirom na gore navedene brojke? Koliko kalorija bi trebala dnevno papat? Kile mi stoje, ne pomiču se, i to me naravno frustrira :x Gdje griješim? Šta da radim? |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja se pitam što radiš? samo trčiš ili? kako ti izgleda jelovnik :) Poz!
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Marela
Cita FAQ Joined: 20 Ožujak 2014 Location: Sisak-Caprag Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovih 10 kg sam skinula u nekih 7 mjeseci.
Prije nekih mjesec i pol sam počela opet vježbati doma. Inače ustajem se u 5.30, i na poslu sam do 17h, kući nikada ne dođem prije 18,30h tako da se moje vježbanje isključivo odvija navečer oko 20h, vježbam oko 30-45 min, sve zavisi kaj si zadam za taj dan. A hrana...pa nije baš najbolja. Ovako nekoko izglea mi jelovnik za 3 dana: 1 dan 6h pojedem šnitu suncokretovog kruha s omegolom i popijem čašu jogurta; 9h kava ili zeleni čaj 10h voće, najčešće su to jabuke 12,30h tuna iz konzerve s povrćem, šnita kruha 16,30h voće 19h grašak na varivu 20,30 Ironmaxx Cookie shake 2dan 6h zobene s jogurtom 9h kava ili zeleni čaj 10h voće 12,30h 2 kuhana jaja i salata 16,30h voće 19h piletina + salata 20,30h Ironmaxx 3 dan 6h šnita sunc.kruha i sirni namaz + jogurt 9h kava ili čaj 10h voće 12,30h tacos s hrpom povrća 16,30h voće 19h bolonjez od mljevenih pilećih prsa i integralne tjestenine 20,30 h Ironmaxx Moram samo napomenuti da mi je ovaj Ironmaxx protein grozan, diže mi se želudac dok ga pijem, okus mi ne odgovara |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |