Jogurt i mlijecni proiz. - da / ne, kada? |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | ||||||||||
Carnivore
Cita FAQ Joined: 15 Studeni 2009 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
ocito neki s aspartamom ili suklarozom |
||||||||||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
OBOŽAAAVAM mlijecne proizvode - SVE! Jogurte, namaze, sireve, vrhnja......
Vindijini proizvodi su mi najfiniji i uvijek njihov jogurt uzimam. Volim cak i kiselo mlijeko Vocne jogurte organski ne mogu podnijeti Ne biram vrijeme..kad god mi se jedu...nekad ujutro, nekad popodne, nekad navecer.... Njam njam |
||||||||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
ja sam konkretno mislila na obicni kupovni jogurt u koji nasjeckaš ili smiksaš voce... |
||||||||||
Strong is the new skinny.
|
||||||||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
Aaaa, krivo sam shvatila - misli su mi skocile na kumice s placa. Inace, vec godinama jedem vocni jogurt ujutro + voce. Pa moram si malo zasladiti dan!!!! |
||||||||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
Ujutro je još OK, navecer nikako ne bi trebalo to, koji okus najviše klopaš? O jobobelli smo vec pisali u ovom temi: jogobella (ako nekog interesira) |
||||||||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||||||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
nisam ni ja od toga, meni sve to djeluje premasno. kupim samo skutu koju obožavam, ali nigdje ne mogu naci nutritivne vrijednosti za nju |
||||||||||
Strong is the new skinny.
|
||||||||||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
š. Posni - pilos definitivno no.š
2. kefir - zbregov 3. kiselo mlijeko - zbregov 4. Aktivia :) mljac 5. abc, dukatela, philadelphija, vajkrem, sir i vrhnje, zrnati sir 6. grana padano, parmezan, kravlji tvrdi vacchino, ementaler 7. šlag |
||||||||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
Probaj ovdje |
||||||||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
šUUUUUUUUMSKA JAGODAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! A kad mi ona vec izađe na uši, onda višnja ili šumsko voce. Ananas jedino nikada ne uzmenm (ipak su mi ova 3 favorita pa mi je teško promijeniti ). |
||||||||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
Skuta
Evo što sam ja našla:
Tako da više stvarno ne znam, ali razlika između š g i 45 g masti je - ogromna! |
||||||||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
Da, i meni.... |
||||||||||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
skuta je svježi sir....
|
||||||||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
pa šta nije skuta masna?
|
||||||||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
Po ovoj tablici nije |
||||||||||
Rijeąeno na PM.
|
||||||||||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
sve ovisi o proizvođacu .... imaš svježi sir u rasponu od š-5% mm.. tako i skuta, ovisi od kojeg mlijeka (kravlji, koziji, ovciji) i kojeg proizvođaca, nešto je masnija od svježeg sira, al to je u principu slicno...
Edited by ena:))) |
||||||||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||
Skuta:
"Važno je reci da se skuta radi nakon što se napravi sir, a u posudi ostane gusta smjesa. Ona se vadi, a zatim stavlja u platno koje mora biti propusno. Obicno je rijec o platnu koje je nalik gazi i koje se naziva "peca". Platno se sveže i objesi te tako ostavi dok ne istece sva tekucina. Nakon nekoliko sati u platnu ostane zgusnuta, kao snijeg bijela i vec na pogled primamljiva skuta. " |
||||||||||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |