Jos jedan novajlija :) |
Post Reply | Page <1 8910 |
Author | |
SamoTvoja
Cita FAQ Joined: 02 Studeni 2014 Location: Bosnia Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kao da se malo razisla ekipa s foruma :) Evo mene nazad. Trenutno sam na 75 kg, ali moram priznati da sam malo poremetila ishranu. Ljetos sam prolazila jako tezak period u zivotu, izgubila apetit, a na nogama su me drzale uglavnom razne cokoladice i ti seceri koji na brzinu daju malo energije da preguras dan. Polako vracam zivot pod kontrolu i ishranu sam dosta uredila, ali primjetim kako su misici oslabili i tijelo izgleda opusteno. Kao da je godina dana treniranja i ishrane pala u vodu.
Vratila sam se u teretanu, gdje imamo novi program - BodyAttack (Les Mills). Zelim zategnuti tijelo i i izgubiti mozda jos koju kilicu. Prosle godine ste mi bili nevjerovatna podrska pa se nadm savjetima da odigram ovu igru do kraja :) |
|
Post Reply | Page <1 8910 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |