Jos jedan novajlija :) |
Post Reply ![]() |
Page <1 78910> |
Author | |
SamoTvoja ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 02 Studeni 2014 Location: Bosnia Status: Offline Points: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti Gym, tvoji savjeti su me najvise i drzali svo ovo vrijeme
![]() Javim vam se za koju sedmicu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
![]() ![]() Tako je, samo lagano i jedva čekam da se javiš sa dojmovima ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
SamoTvoja ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 02 Studeni 2014 Location: Bosnia Status: Offline Points: 88 |
Evo i mene, da mi tema ne ode u zaborav :) Uspjesno odrzavam tezinu, cak sam izgubila jos 1 kg od zadnjeg tipkanja, ali sam to potisnula u drugi plan. Jedem dosta zdravo, treniram ali se ne opterecujem sa tih par kila koje su ostale, posto kako ide proljece postajem sve aktivnija i pa znam da ce i taj ostatak spasti.
Ljubim vas sve i redovno vas citam ![]() |
|
![]() |
|
never-give-up ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Bravo
![]() |
|
![]() |
|
Loknica007 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Travanj 2015 Status: Offline Points: 2 |
Bok!
S obzirom da sam nova članica ovog foruma, uočila sam temu u koju bih se mmogla ubaciti pozdravom a da ne spamam okolo kao netko novi tko se nije predstavio! Uglavnom, ja sam djevojka u 24 godini, završila fakultet i radim. Osim tog monotonog dijela života jako volim biti aktivna. Godinama sam se bavila aerobicom, fitnessom, teretanom, no svaki ta aktivnost nije mogla biti dovoljno snažna da pobijedi moju malu metaboličku bolest hipotireozu. Nažalost, imam taj divni poremećaj metabolizma koji omogućava da mi se svaka hrana primjeti ako pretjeram ili jedem nekoliko pogrešnih obroka. No, što sam starija isvjesnija svoje bolesti, odlučila sam se posvetiti tome i pratiti odgovore svog organizma na hranu i vježbanje. Shvatila sam da to jako dobro funkcionira. Već neko vrijeme kuham sama sebi i vidjela sam da mi metabolzam brze radi, a da ne govorim o aktivnostima koje sam povećala skoro na 5-6 puta tjedno. Moje aktivnosti su uglavnom bicikl, rolanje, trcanje i vjezbe snage kada stignem. SAd pošto je vrijeme bolje, onda te aktivnosti iskoristavam na JArunu, no u zimskom periodu sam vise u teretani. Stoga, sport i aktivnosti dio su moje svakodnevne rutine. Jako volim i uzivam u tome, tako da mi nekad nije žao ako pogriješim u odabiru hrane jer vidim da aktivnost jako dobro utječe na metabolizam. :) Eto, za početak toliko od mene. Nadam se da ću uspjeti sve upratiti, poslusati vaše savjete oko prehrane ili vježbi za koje se odlučim :) Peace! |
|
![]() |
|
Jedan poljubac ekipici
![]() Ishrana mi je kao i do sada /zobene ili jaja za dorucak; voce i bademi za uzinu; povrce i meso za rucak, sir, tunjevina, salata ili nesto slicno za veceru/. To je bila hrana kojom sam skinula ovih 21 kg, ali posto sada i trcim, zanima me da li treba sta mijenjati, da ne bude da premalo jedem. Unaprijed vam hvala na savjetima ![]() |
|
![]() |
|
ZorroRi ![]() Fit moderator ![]() Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
dok god imaš rezultate, sve je dobro. kad rezultati uspore, znat ces da se i metabolizam malo usporio, pa ces mijenjati. Kad ovako radi, nema razloga mudrovati!
i bravo!!! |
|
Be healthy, be happy.
|
|
![]() |
|
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
ZorroRi ![]() Fit moderator ![]() Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Ma, svatko od nas je drugačiji i drugo mu paše. Važno je da ne stagniraš već da imaš rezultate.
Npr. ja jedem u danu 6 ili 7 obroka i na taj način super funkcioniram, a nekome drugome su 3 dovoljna. Ja bih s 3 bila zabetonirana. samo slušaj svoje tijelo i nema greške. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Draga, sve će ti reći odraz u ogledalu ![]() ![]() Što jedeš nakon treninga? |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Sinoc sam poslije treninga vecerala pileci file s nekim dinstanim povrcem (tikvice, paradajz, mrkva...). Vece prije je to bila tunjevina, sir i salata. Uglavnom je piletina ili riba i neko povrce ili sir za veceru.
Tri dana mi je vecera oko pola 8, a dva oko pola 9. Ne znam da li je to prekasno, ali treninzi su mi od 6 i 7 i prerano mi je da jedem prije. Da li je to ok? |
|
![]() |
|
Nisi probala sa uh-ima nakon treninga?
|
|
|
![]() |
|
Nisam. Isprepadana sam sa UH uvece, imam osjecaj da ce mi se sve zalijepiti na noge i stomak
![]() |
|
![]() |
|
Da probaš pa vidiš
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Da vam svima malo mahnem ovog vrelog ljetnog dana
![]() Citam svoj prvi post u kojem sam imala 86 kg i sjetim se onih pocetnih 97 i tek onda postanem svjesna koliki sam posao uradila, a sto je najbitnije, i tijelo i um su se naucili na neki novi nacin zivota i ishrane i uzivam u tome. Dobro bi mi doslo par vjezbica za unutrasnju stranu bedara, nesto sto mogu raditi kod kuce i na odmoru, prije povratka u teretanu. Edited by SamoTvoja - 26 Srpanj 2015 at 17:52 |
|
![]() |
|
never-give-up ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Svaka čast! Ogroman napredak
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 78910> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |