Journal |
Post Reply |
Author | |
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Rujan 2007 at 15:14 |
bilo bi zgodno kada bi postojala sekcija foruma u kojoj bi svatko mogao otvoriti thread s opisom svojeg trenutnog plana treninga i plana prehrane, pa da se novi korisnici, a i ostali, mogu informirati.... npr. da otvorite pod-forum i u njemu svaki korisnik ima pravo na jednu temu - naslov teme bi bio nick korisnika - i unutra bi preko "edit" gumba korisnik mogao update-at svoje informacije eventualno bi se onemogucilo reply-anje na te teme kako bi se zadrzala preglednost... sta mislite o tome? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sime,
ideja je zanimljiva no nekako mi nema smisla ukoliko ne postoji mogucnost komentiranja na odredjeni program. Odnosno uz komentiranje lako se ukazuje na greske i lako se predstavi kvalitetniji program. Ajde jos malo razradi ideju pa se javi |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda da se odvoje teme, u jednoj da budu samo ti programi treninga i prehrane svakoga forumasa, a u drugoj komentari.
Jer šime je dobro rekao, ako se to sve bude komentiralo u jednome ispast ce velika zbrka i nece bit pregledno Iako mozda i ne bi ni tako bilo lose, pogotovo ako ce svaki forumas imati svoju temu posebno |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Journal sekcija je postavljena.
Ocekujem komentare, pohvale ili kritike |
|
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
ideja mi se svidja
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Htio bi potaknuti sve koji imaju uvjete za pokretanje dnevnika (preko 80 postova) da krenu sa pisanjem.
Stoga otvorite svoj dnevnik i u njemu nam predstavite svoje treninge, plan prehrane, nekakva zanimljiva iskustva, svoje savjete ... Ajmo svi na posao |
|
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm.. otvorih svoj dnevnik i napisah nesto i sad mi najednom se pojavili neki ludi znakichi i ja bi htjela to uredit-sredit i vidim ne moze se kao ni odgovorit tj napisat nastavak, pise mi da nesto kao neam prava ili tako nesto.. a koliko sam vidjela pravilo je.. Trenutacno postoje ogranicenja pri otvaranju tema odnosno samo registrirani clanovi koji imaju preko 80 postova mogu otvarati teme.
hm.. kako onda..
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Edit opcija na dnevnicima je sada u punoj funkciji.
Imali smo sitni problemcic koji je sada rijesen. Sada mozete krenuti agresivnije s dnevnicima |
|
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sta je sa tim dnevnicima -> jedino theia i ja pisemo dnevnike.
Sta je sa ostalima? Sime, ive_ri, crystal planet, just a girl i ostali... Navalite svi na dnevnike i napisite nesto! |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
tako je!!!
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo ja obecavam da cu krenut s pisanjem, nije me dugo bilo, al eto me nazad
|
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |