Junk meal |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Treba biti opušteniji sa takvim pristupima slažem se...no tijelo nekada jednostavno pukne..kao što je bio i tvoj slučaj... Često povezujem sa pre treniranjem i ne dovoljnim odmorom....takve stvari.... ako izgubiš neke cilljeve i lutaš svakako to očekuj ponovno xD Mislim možda nije kod tebe razlog...kod mene je bio...taj jedan dan gdje sam uzeo cijelu teglu nutele... i kilu kruha...nisam stao dok nisam sve pojeo...a kada sam sve slistio....ne mogu pogledati nutelu više... Niti išta od tih čokolada haha :) Desi se tako nekada..ne brini...disciplina 365 dana... u godini...pa mi ti reci tko može skroz izdržati :) Ako je slab na hranu naravno :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo poslusao sam vas i sad cu svakih 1-2 tjedna nesto zanimljivo pojest :)
Ali imam sad jednu situaciju,jucer je bio junk,a danas idem na veceru u jedan restoran,koja bi jela općenito bila dobar izbor u restoranu,mozda biftek ili nesto? |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja kada sam išao u restoran... tražio sam kuhano meso i krumpire.... možeš isto..a i ne moraš..uzmi neko meso..neke lignje...ustvari jedi što god...zašto se opterečuješ što si jučer jeo JUNK?
Ne znam ni što bih bilo JUNK u restoranu... pojedi bilo što...sve će ti dobro doći... odradi 2 treninga danas i da vidiš kako rasteš i sa JUNKOM ;)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo što razni idiotski napisi po netu rade od ljudi... J..m ti, ako je dobro društvo, prepusti se uživanju u restoranu, bilo kakvo psihičko opuštanje je bolje od brojanja kalorija kad već odeš jednom. Prije večere napravi 50 bodyw. čučnja i 50 sklekova, skači 5 minuta ne boj se ili slijedeći dan pojedi malo manje. J...š život kad ne smiješ ni nešto fino pojesti nego te strah u restoranu da ne dobiješ 100 grama.
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
A što je najgore... sa takvim razmišljanjima izlčuju kortizol ;) hehehe što vjerovatno nisu niti svjesni :P
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe....to su ti počeci....sjest će to na svoje mjesto, valjda.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
ZAŠTO VIŠE NIKOME NIJE STALO DO TRENIGA SVE SE OKO HRANE VRTI!?
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jer nam je dupence teško Moda
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim, hrana je bitna ali ovi strahovi postaju prežestoki.
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Da al... Slabo je pažnja skrenuta na trening.. :( ja bih 70-te 80-te :D 50 serija čučnjeva iz dosade
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
jest moda i način razmišljanja usađen od medija i mode :( ... Uskoro više ni svrha ljubavnog života neće biti ista kao do sada, nego će biti koja poza je najbolja za hipertrofiju čega i koja je najbolja za sagorijevanje masnoća, ode zdrav razum u ne znam kamo :) Nekad smo poslije večere pješke pratili cure do doma da trošimo poždereno, danas večeramo kuhanu piletinu sa brokulama i sjedamo u auto pa na smartphone-u surfamo da nađemo koliko smo kalorija pojeli... Jadan gospodin Darwin i njegova evolucija se prevrću u grobu... Mett, ma kakvo vježbanje, svi znaju sve o cikliranju UH, kalorija, fastingu, čudesnim nutrijentima, prepisivanju tuđih trening planova, ali ništa o svom tijelu i prilagodbi trening plana sebi i svom životu - tjelesnom stanju. Ako tako Arnold radi valjda je i meni dobro, jeli :))) Pa pisalo na tarabi ili na netu, na isto dođe ako ne znamo dovoljno da procijenimo informaciju... Pozzz, idem štihat umjesto lamentiranja
|
|
Erinye
Cita FAQ Joined: 01 Lipanj 2014 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo meni uskoro rođendan i razmišljam šta da radim jer je društvo u kojem živimo takvo da se sve slavi hranom. a ja jedem uzorno i clean 2 tjedna, pa sam čak razmišljala da preskočim sve...ali onda mi se ukazao ovaj topic i ne vjerujem da je slučajnost
pizza i cheescake here i comeeee!! Edited by Erinye - 18 Lipanj 2014 at 14:37 |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Pfff daj mi tjedan dana tvojih instrukcija i znanja u teretani... osvojio bih olimpiju haha :) E tako je to... ja osobno nisam nešto previše ni gledao..hrana je hrana..za mene i toočka.. eksremiteti dolaze ako već ekstremno se natječem..ili nešto radim...kvalitetu namirnica volim za trening koji prilagođavam što više da bude adekvatan,,, Totalno si upravu...svi znaju o kalorijama cikliranju...bla bla ... bla bla... A misle da je dovoljno skiniti od Jay Cutlera program...i raditi .... Koji je čovjek prema sebi prilagođavao sa godinama staža sa željezom... J.C. je primjer ne mojte me sada uzeti... Ili onih famoznih 6 - 12 ponavljanja za svaku skupinu..za trofiju... A masu njih se niti istežu nakon treninga...Zato mi je nekako drago u svojoj sobci .. sa mirisom željeza...trenirati..imati svoj kut dalje od pogleda i komentara... Koliko samo radosti nakon što sam skužio kako mi trapezni mišić funkcionira...a toliko Je...a sa njime... Kalorije su ostale iste..a mislim da ih piletina nije promjenila...niti cikliranje..niti dukan djeta... Ipak mislim da se nakon 2 tjedna vraćam na oldschool treninge... kako god izgledao ili bili rezultati...ali tu se pljuje krv Bez obzira pod kojim dozama su trenirali ...ja ču se dozirati sa zobi još više |
|
Rodjen si s potencijalom
|
ero-sa-ovoga
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2014 Location: Rijeka Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako ću se izjunkati noćas ako pobijedimo Kamerun da to nisu istine hahaha.Sve stoji, ok je biti fit i jak itd.Samo krajnosti ne valjaju ni na jednu stranu.Umjerenost je najveća vrlina.To je ono što želim osobno postići.Recimo, prošle godine u ovo vrijeme 85 kg, zategnut poprilično.Prije mjesec dana 95 kg masan kao prase.Godinu dana bez ikakvog treninga, a inače sam stalno bio u nekom obliku sporta.Hrana većinom junk, kretanje nikakvo...glava u knjizi, ako ne onda kauč.Unatrag mjesec dana spartanski režim, sve kuhano, povrće, zob, voće, pile, posni.. i ok.Ali ako je izlazak, onda je izlazak...ako idemo na ćevape, idem na ćevape...ako sam 500 ili 1000 kcal u plusu, pa potrošit ću ih sljedeći dan ili u 2 dana, nebitno.Dakle, po meni ne treba se previše ograničavati niti treba ići u krajnost, pogotovo ne u onu u kojoj sam ja bio prošlu godinu.Balans je majka, i da ti je cool popit koju pivu dok gledaš repku na svjetskom hehe.
|
|
Mens sana in corpore sano!
|
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije da ja nisam skoncentriran na trening nego nezelim taj trening pokvarit svijin neznajem o prehrani a upravi vi mi pokazujete koliko nrznam i ucite me normalnom razmisljanu jer ocito me cijeli net malo zakrenuo od normalnog razmisljanja hahaha
Hvala vam :D :D Edited by Domo96 - 18 Lipanj 2014 at 17:17 |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja saznala |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |