Just do it, eyery damn day :P |
Post Reply |
Author | |
amy23
Cita FAQ Joined: 29 Sijecanj 2013 Location: RI Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Sijecanj 2013 at 22:46 |
heloo...
nakon dužeg pracenja foruma, evo i mene :) umjesto da pratim forum i gubim kile, ja pratim sve živo i neživo vezano uz fitness i dijete, i usput jedem i kile idu gore...i stalno odgadjam pocetak... imam 23 godine, 170 sam visoka, a teška oko 71/72 kg... (nemam vagu doma, nego kod decka, al malo mi je bed vagati se tamo....) prije nekih otprilike 6 mj bila sam na 62/63 kile... onda je došao ljetni posao, novi decko (koji je za razliku od bivšeg, hmm, pa jedno 30-ak kila teži, sportski tip i tako)... i onda sam ja uz njega pocela malo više jesti, pa vecerice, pa cokolada svaki dan itd... i došla sam do 72 kile... :( iskustva s vježbanjem imam, redovito sam 6 mjeseci vježbala jillian 5 puta tjedno (prestala s ljetom)... i osjecala se odlicno, nisam bila bolesna, samopouzdanje je mrvicu skocilo (inace mi je na 0 :( ) i šta je najbitnije, cak sam i okej sama sebi izgledala :) danas mi je kondicija na 0, a proljece samo što je tu (planiram dugeee vožnje biciklom s deckom :) pocela sam danas sa Jillian 30 day shreed, inace odlicna mi je ona... :) planovi su vježbanje minimalno 4 puta tjedno... i prehrana, izbacivanje kruha (ako sam vec mogla 3 mjeseca bez kruha, uspjet cu opet), smanjivanje slatkog, pohanog, masnog itd... da ne duljim, pozdravljam vas sve, slike stavim sutra :) za laku noc, evo jedna motivirajuca: yesterday you said tomorrow- just do it (Nike) |
|
opeliac
Cita FAQ Joined: 29 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo da pozdravim i pružim podršku. I ja sam danas pocela pisati ovdje, ali se vec neko vrijeme pridržavam koliko-toliko redukovanog režima. Nekada sam i ja vježbala uz Jillian, ali meni to brzo dosadi, sada idem na aerobik, pa mi je zanimljivo jer nisam sama, i uvijek se radujem treningu.
Piši ovdje jelovnik po danima, da imaš uvid, a i da ostali mogu prokomentarisati nešto Sretno.
|
|
amy23
Post Options
Thanks(0)
|
Evo slikice, kako sam prije izgledala, i sada... Budite realni :)
na cemu da poradim, koje vježbe itd... prehrana danas: banana š.tosta i sira, 2 mandarine cvjetaca i kuhana kobasica mandarina jogurt + jabuka |
|
amy23
Post Options
Thanks(0)
|
malo sam neaktivna :) ugl uvela sam vježbanje s jill, za vikend 3 puta, i ovaj tjedan samo 2 dana... (moram nabavit onu spužvu za na pod...:)
MOTIVACIJA: http://beforeandafterfatlosspics.tumblr.com/page/59 i da, u zadnjih sat vremena sam pregledala 59 strana :P |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |