just me - pomoc kod prehrane |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nikakav alkohol za vrijeme gubitka masti nije niti malo
dobar, osim kalorija negativno utjece na lucenje hormona koji reguliraju gubitak masti i time zapravo umanjuje efekt vjezbe i ostlog kaj radimo ....tu je jos ona potreba za kasnim prezderavanjem kad se napijes ili popijes, naravno uvijek je tu neki junk u 3 ujutro i slicno tak da, ak mozes bolje ne....iako treba i to ponekad odradit i pustit pse s lanca |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Obicno sam dosljedan u svemu kad radim, kad se trenira trenira se, kad se ždere ždere se. kad se pije pije se itd..... , tesko mi je bit umjeren Al nisam ni je sadduze izasao van, neda mi se ak ne pijem a ne zelim pit trenutno pa onda nmi je lakse ne izac neg ne popit kad sam vec vani Edited by The Phoenix |
|||
just_me409
Cita FAQ Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja bome kad dodjem doma nakon tako necega mogu samo limunadu i to limun voda, i to je to... ako zelim ujutro dignuti se iz kreveta, hahahahaha
al nema toga puno, zna se dogoditi koja piva ili casa vina ako decko sprema neku romanticnu vecericu... |
|||
sve se moze kad se hoce
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
šopam se colom zero samo na definiciji :p što se tice piva: slažem se za velebitsko i laško te dodajem, malo skuplji ali fenomenalan crni budwaiser.. možda naj crno pivo koje sam probao p.s jacky.. a ono.. bolje nego vino... kažem.. najbolje što manje |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
kako je danas? |
|||
|
|||
just_me409
Cita FAQ Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
je limunada bas pomaze, a i volim kiselo, pa mi nije problem.
danas, bome lipo ide, je da ujutro nisu isle pahuljice one u kasi kako sam planirala jer je decko napravio zapeceni kruh sa sirom, ali marenda je bila jabuka kisela i kava bila, i rucak neki grah sa malo sira, ali ako nista drugo bolje se osicam nakon ove odluke |
|||
sve se moze kad se hoce
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
samo usput, grah sprijecava razgradnju drugih bjelancevina u obroku, tako da nemoj onda sir s tim |
|||
LiveStrong
|
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sprjecava ili usporuje?
Vjerovatno usporuje, nemre sprijecit nikak......jer kaj se onda dogodi s proteinima? nemogu nestat iz tijel ai ne probavit se.... Ako usporuje to je samo pozitivno, zelim da dok spavan protein bude sto sporiji |
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da i da |
|||
LiveStrong
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
|
|||
just_me409
Post Options
Thanks(0)
|
||
sad mi je ovo sve jos vise zbunjujuce... znaci onda po tome nebi trebalo niti u onaj tekuci grah meso stavljati?
to je ipak ona juha sa grahom, mrkvom, mesom nekim, ukratko buckuris koji mi bas i nije drag. da, a kava, to mi je slaba tocka koja mi je stvarno gust i ne zelim si ju jos uskratiti. u cemu je problem voce i mljecni proizvodi? |
|||
sve se moze kad se hoce
|
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |