Jutarnji kardio i hladnoca??? |
Post Reply |
Author | ||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Studeni 2009 at 07:30 |
|
Evo da ovdje postavim temicu, kako se natjerate ovak u ova hladna jutra na jutarnji kardio....evo ja vec pol ure pijem zeleni cajic i govorim si izađi van...ui evo cak sam i temu otvorila...;) Inace sam uvijek jutarnji kardio radila tek u proljece, i onda bi samo ustala...i u roku š0min sam vec bila vanka...;)
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja se dignem, popijem zeleni cajic, upalim pecicu i....sjednem na sobni bicikl ha, da....šta se može - vizualiziraj si ono što želiš, stisni zube, kapu na glavu i kreni :)) ma dobro, sad još i nije tako strašno - da se izdržat, iskoristi to :) |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Joj strava
Kod nas su još grozne magle, ne da mi se provirit ni kroz prozor, "grize" me hladnoca za nos Ma, ja se ujutro onda nastojim razgibat po kuci, dobra glazba, pa letim na sve strane Prije sam redovito vježbala uz jutarnji crobik na DSF-u, a sad ga nema, pa šlepam kako znam Pokušavam to nadoknadit kasnije |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe ne znam zašto ali ja baš dobijem volju za jutarnjim kardiom kad zahladi, a buduci da je u pitanju malo žustrija šetnja nemam problema s hladnocom Extra strong kava, maramice u jakni, toplo se obucem i šibaj! Ionak mogu izvest svega 3 jutarnja kardia u tjednu tako da mi ne preostaje ništa drugo nego ih odraditi. Preko ljeta je živa dosada...vruce, sparno, svi su vani u to vrijeme, onak, sve je divno, krasno, uopce ne iskaceš iz te gomile. |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja cista suprotnost! Prava Spring/Summer girl Tak i tak se extrarano budim i nema ljepšeg , nego od ranog jutra skakutat po vani dok još nije nagrnula gomila i da me ne sruši stampedo Još kad sam doli u Dalmaciji, pa šibat kardio uz more... |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kod mene je sve isto, samo stanem na orbitrek |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
o da da...to je to - mir, tišina, pticice i šibaj |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ou Yeah |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma...odradim ja taj kardio sa kapom i jaknom...ali jednostavno moram ustati pol ure ranije da bi uspjela izac iz stana....uf...;) A vidiš vidiš..mogla bi i ja dofurat sobni bicikl doma...ali lijepše je ipak vani.....al ono kad je kiša....hmmmmmm.....
|
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma kiša sve pokvari. I snijeg i magla i ostala zimska sh*t Živilo Lito(s velikim L u cast mu) |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
O da, jedino me kiša može sprijeciti da ne odradim kardio vani. Ostalo mi manje više ne smeta. |
||
ivan7os
Viden/a u gymu Joined: 03 Studeni 2009 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Probaj se dogovoriti da ideš s nekim u paru.. Lakše ceš se natjerati ako imaš nekakvu obavezu prema nekom, tj. kada znaš da si se dogovila i da moraš otici na vrijeme. |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma da...frendice neceju šetati ni onako laganini i popodne a kamoli da idu trcati i to još ujutro, a muški dio više voli spavati nego ustati ranije....;)))
Jedina frendica koja još i ima volje za ujutro šetati trenutno ne stiže nikako, ili bi to moralo biti u 4, tak da to ne može...;) Ali evo sad sam se vec aklimirala na vrijeme..iako kad je kiša ne ide mi se ipak....;) |
||
*honey*
Viden/a u gymu Joined: 02 Studeni 2009 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ista situacija kod mene Dalila, nebi ti bilo bolje brzo hodanje za jutarnji kardio? Ipak je rijec o manje intenzivnoj aktivnosti, pa se samim time, troši manje mišica, a i lakše se ustati kad znaš da te ceka brza šetnjica meni je to baš gušt- ustat se, popit zeleni caj na eks , i odmah van |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
ipak treba održavati neki puls...a brza šetnjica samo uzbrdo može povisiti i malo puls...stoga ipak moram trcati....;) a i kad vec izađem..paše mi trcanje...;)) pada kiša trenutno pa ono....živcira me....grrr....;)
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |