jutarnji kardio-vijaca š0min? |
Post Reply ![]() |
Author | |
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 18 Rujan 2009 at 07:35 |
?
|
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NE
|
|
![]() |
|
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
pa kaj se to nebi moglo ubrojiti pod "fasted cardio"?
zakaj ne? ![]() |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
misliš to natašte ili? vijaca je super ali je više neki princip hiita kojeg se ujutro u bilo kojem obliku ne preporucuje...a i š0 min je više zagrijavanje :) Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
pa da,natašte. (mada i nemora bit uvijek)
stvar je u tome da mi se povecao broj obaveza,pa jednostavno ne stignem odspavati tih 8 sati ako se budim ranije za kardio natašte; a buduci da sam citala da je š0min vijace=30min trcanja,pomislila sam da preskacem vijacu ujutro. (naravno ne onako brzo,vec nekim umjerenim tempom) |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
hmm ..u kardiu natašte nije stvar u što vecoj potrošnji kalorija nego u što vecem sagorijevanju masnih naslaga zbog njihove uporabe kao izvora energije...a to znamo da postižemo jednim laganim umjerenim tempom jelda...a znamo isto da bi taj kardio trebao trajati više od 30 min da bi imao ucinka... pa kad sve ovo zbrojimo...vracamo se na onaj NE na pocetku |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Nije bed uopce, cak štoviše, zašto bi trpala kardio ujutro na prazan želudac? Naspavaj se pošteno, više ce ti koristiti nego da se muciš s tim jutarnjim maratonom. Radi ti se vijaca? Mislim da stvarno nije problem naci š0min tokom dana za odradit vijacu, zar ne? I možeš probat odradit komplekse, pisao sam nedavno o tome na forumu kao oblik HIIT kardia a traje š5ak min maksimalno. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |