jutarnji obrok prije treninga |
Post Reply |
Author | |
trip-to-fit
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Lipanj 2015 at 22:45 |
nisam našla neku sličnu/relevantnu temu pa...
dakle, do sad sam uvijek trenirala popodne, ali zbog promjene rasporeda i obaveza sad ću to moći odraditi jedio u jutro i to vrlo brzo nakon buđenja. Problem je u tome što imam jako nizak tlak i bude mi slabo stajati u jutro ako ništa nisam jela, tako da bi to posebno trebala napraviti prije treninga. Također imam i naviku jesti malo veći doručak nakon kojeg nebi mogla neposredno odmah ili vrlo skoro (10ak, 15 min) vježbati pa mi treba neki savjet ili preporuku što bi mogla pojesti kao prvi obrok u danu i onaj prije treninga, a da mi pozitivno utječe na tlak i trening? cijenila bih svaku pomoć |
|
Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
|
|
Paf
Cita FAQ Joined: 28 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Čokolino...
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da zobenima ne mozes pogrijesiti
|
|
musclegain123
Cita FAQ Joined: 19 Ožujak 2015 Location: Ivanec Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz,evo ovo ti je moj prvi obrok, tj. obrok prije treninga za danas(pošto sam na masi)....
130g zobenih sa 250 ml mlijeka i jednom bananom izmiješanom zajedno sa njima + 4 jaja(radi proteina)
|
|
yasska
Cita FAQ Joined: 02 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
U takvim slučajevima ja najčešće zblendam posni i malo jogurta s nekom voćkom i 2 žlice zobenih da mi da energiju a da ne prepunim želudac, pa onda pravi doručak nakon treninga :)
|
|
trip-to-fit
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima na prijedlozima, iskušavam što mi najbolje paše :D
|
|
Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |