Kada nakššš;n treninga uzeti whey? |
Post Reply | Page 123 11> |
Author | ||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Svibanj 2009 at 12:58 |
|
Sve piše u naslovu
Znaci kad je najbolje popiti whey posli treninga? Negdi sam citala da je najbolje 30 minuta nakon treninga, negdi 45, negdi odma... što vi kažete? Edited by ewie |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako god okrenes krivo si cula / shvatila - treba ga popiti u "roku" od 45 min od kraja treninga....stoga najbolje odma poslije treninga ali naravno sa glukozom jer inace ode ti whey u krive svrhe - svrhe punjenja glikogena - a to je posao glukoze!
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma znam pijem ga sa glukozom i vodom... Znaci nije bitno toliko samo da ne pređe 45 min od kraja treninga... Obicno ga popijem 5 min nakon završetka treninga
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I to je cini se najbolja solucija. Laganim gutljajima i to je to. Ja sam još prije negdje pronašao podatak da bi se trebalo cekati 30-45 min i tek onda popit, probao i nije bilo uspjeha tj. neke velike razlike, da bude gore pwm mi je bio odvratno sladak (u pitanju je ista kolicina dekstroze i wheya ko inace, dakle sve isto). |
||
anne
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
odmah poslje treninga...da nahraniš glaaaadne istrošene mišice...
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Postoji plasirana određena teorija o tome da treba cekati pola sata, no ne obazirem se na to kao ni nitko drugi pametan
|
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Laganim gutljajima? Upsss, znaci moram polakooo piti
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam godinama odmah strusio pwm, ali unazad nekoliko tjedana sam i ja poceo lagano pijuckati i bolje mi sjedne nego kad naglo ulijem u sebe. |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aj dobro thx na savjetu
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma štop, ja ga saspem skoro na ex, ne da mi se zaj.. kad nije fin baš nešto previše
|
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koji ti piješ kad ti nije baš fin?
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
ti si ekto pussy, ti šuti tamo Ja moram pazit na svaki hebeni detalj da bi kolko tolko prismrdio prosjecnoj covjekolikoj pojavi |
||
carissima
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A da se ja nadovežem-nakon koliko vremena iza wheya se
uzima drugi obrok? |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kad ogladniš, u mom slucaju nakon cca 2 ure
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
+ Okvirno je prosjek nekih sat vremena nakon pwm-a jer se i whey i glukoza brzo probave. Ako osjetiš glad nakon 45min slobodno, ako osjetiš tek nakon sat i pol opet jedeš tada. |
||
carissima
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako uzmeš pola mjerice wheya,koliko da stavim dekstroze?Isto pola ili mogu cijelu? Ja kupujem onu u dm u tabletama sa magnezijem,tako da uzmem 6 tableta na mjericu wheya? Ili mogu 2 dextroenergy? |
||
Post Reply | Page 123 11> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |