Kada nakššš;n treninga uzeti whey? |
Post Reply | Page <1 891011> |
Author | ||||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Ne pijem izolat, da pijem, kupio bih |
||||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Ily, i ti pijes koncentrat? A jel dosta u PWM 30g proteina ili moze i vise? Jer na mnogim mjestima se preporuca ne vise od 30g proteina u jednom obroku.. |
||||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Gdje to? Max moguca iskoristivost ti ovisi i o vrsti proteina tako da nije za sve jednako. |
||||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Naravno da pijem konc :D kao što thorn kaže, ovisi o vrsti tj brzini resorpcije u biti možeš slobodno više od 30 grama po obroku |
||||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Ok..bude doza pojacana onda |
||||||
|
||||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Da ne bude zabune, ne pojacavaj whey, nego druge izvore |
||||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Da, zaboravih napomenuti, pogotovo jer ti piješ extra brzi izolat |
||||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Ma vraga, i ja poceo narucivat koncentrat :D
Sta onda preporucujete? |
||||||
|
||||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
a ja stavin mjericu i po u pwm
davore ako pojedes odrezak od 25 dag to ti je vec oko 50gr proteina u tom obroku Edited by zmaj |
||||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
A ko da ja to neznam.. ja pojedem odrezak od 500g.. sto je preko š00g proteina.. |
||||||
|
||||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
a to je taman oko š00gr. oko pola onoga sta ti trba dneno,cak i vise ako imas manje od š00kg
|
||||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
ma ne gledam ja da konzumiram sada oko 200g proteina.. nekad š00, nekad dnevno.. ne razmisljam o tome.. imam vaznijih stvari o kojima mora mislit
|
||||||
|
||||||
Davor111
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2010 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
na drugom forumu sam procitao ovo:
Idealan obrok poslije treninga trebao bi sadrzavati:
|
||||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Iskreno nisam ni ja ali ako nisi izgrađeni bb-er nemoraš ici prema gornjim granicama, bolej se drži donjih Inace, glutamin je nepotreban |
||||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
i ja se slazem da je glutamin nepotreban, BCAA zato ako se ima para uvijek...ali 50g wheya je puno , mislim 50g proteina ne 50g praha, ako su tako mislili radje to treba razbiti na DWM i PWM...a u nikad neidem preko 40g proteina po obroku...samo ja nevolim ovakvu podijelu uzimanja proteina bez da se zna koliko i sto, jednostavno na masi idem 2g P po kili , a na defki idem 3g P ,,,ali na nemasnu tjelelesnu masu kad kazem kilo. |
||||||
mrtav hladan
|
||||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
ma to misle na 30-50gr praha sta je 22-36 gr P otprilike
|
||||||
Post Reply | Page <1 891011> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |