Kada nakššš;n treninga uzeti whey? |
Post Reply | Page <12345 11> |
Author | |||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja sam stavljao kreatin, glutamin i proteine u shake.. i okus mi je isti kao i sa samim proteinom.. odlican..
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, znam da je bolji izbor ;) ali mislio sam si bolje onda nego u neko drugo vrijeme :D |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jeli glupo uzimat whey uz dorucak dane kad nevjezbas.inace uziman 2 puta dnevno š uz zobene ujutro i ka pwm a sad kad nevjezban pa muzmen uz zobene neznan jeli znaci to sta puno
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kako misliš, ne treniraš?
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ak imaš para, zašto ne. Uz zobene najbolje. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jucer sam prvi put probao proteine uz zobene smjesat.. mogu reci da je odlicno.
|
|||
dino88
Viden/a u gymu Joined: 28 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mi koji nemamo novce za whey i dodatke..
to sam pitanej vec bio postavio.. dakle jeli se posni sir na to odnosi-kao zamjena nakon treninga? i jos nesto: neko mi je preporucio iz DM-a neke Gesund+ kao nekakve proteine nisu skupi, valja li to ista? |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja vjerojatno imam još manje pa ipak uvijek imam za whey jer je isplativiji i od posnog... Zaobiđi te iz dm-a...to neka uzimaju ti koji ti preporucuju, vjerojatno i izgledaju u skladu s tim. |
|||
dino88
Post Options
Thanks(0)
|
||
upravo zato to i kazem.
jer cekaj malo, posni sir koliko kosta 250 grama ili koliko ga se vec za jedan trening mora jesti grama? kad mjesecno se zbroji i oduzme.. ne znam bas.. ali Gym girl jede posni zar ne? ajde mi Thorn onda preporuci sto cu uzet da je najjeftinije moguce mjesecna doza proteinskog dodatka, a da valja nesto.. |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
A Thorn, kakav je grozdjani secer iz dm-a?? ja ga koristim.
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da ali ona zato ne diže š00kg na bencu i endomorf je šala
pro.nutrition, cijena može otici do š35kn/kg. searchaj po forumu...
Dobar, ali vec mjesecima koristim pro.nutrition-ovu desktrozu jer mi bolje sjeda na želudac i ne napuhuje i uspavljuje kao ta iz dm-a. Cijena je tu negdje... |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
a di nabavljas od pro.nutritiona???
|
|||
dino88
Post Options
Thanks(0)
|
||
http://www.pronutrition.hr/index.php
evo stranica, dobra je. Edited by dino88 |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Noob |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
he he.. pa nisam nikada njihove kupovao.. samo od scitec-a.. |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
SCITEC ?!?!!? Sad ceš navuci thornov gnjev na sebe |
|||
Post Reply | Page <12345 11> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |