Kaj radim krivo? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta stvarno mislite da ce netko tko može istrcati š0 min odraditi dobar HIIT?
Inace, što se vegetarijanstva tice - mnogi izbace meso, ali se zato krkaju tjesteninama, koje su uz to naravno i masne, povrce je uglavnom u nekim bijelim umacima i sl. A to da ti od 20 kg nije otišla ni kila dolje..... To je naprosto nemoguce, cak i u slucaju da gubiš mast, a dobivaš mišice, 20 kg kad se gubi odlazi i dosta vode, tako da stvarno ne razumijem. I to trcanje od š0 min..... Zašto tako malo? Pa to ti prakticki nije ni zagrijavanje. |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ne mora odmah radit HIIT od š5-20 min, neka pocne sa 7-8 minuta pa ce postepeno i konda napredovat, mislim ono |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma vidiš da ni otrcat ne može š0 min.... A kamol i hiit.
Bacam okladu - trebat ce joj ravno 5 min HIIT-a da se ispovraca! |
|
rahatli
Cita FAQ Joined: 23 Listopad 2009 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koji ste vi biseri, jebomepas:D
Trcim mjesec i nešto dana. Prije toga nikad u životu nisam trcala. Bila sam plivac i nabijanje forme za plivanje meni je bilo drugacije od trcanja. Oke? Oke. U mjesec i nešto dana kontinuiranog trcanja došla sam do (a mislim da piše u uvodnom postu) š5 minuta trcanja i 2 km. To š5 minuta je zadnjih tjedan dana. I dajte prestanite s tim forama "š0 minuta je malo". Znam da je malo, al znam i ponešto o anatomiji i fiziologiji pa nemam nikakvu namjeru pocet trcat ko manijak i ozlijedit koljena i/ili leđa. A za mudrace koji misle da bum se zbljuvala, kratak info: trenirala sam boks do prije par mjeseci i 45 minuta treninga je bio cisti HIIT. Je, vrtilo mi se, lupalo je srce, u par navrata mi se crnilo pred ocima, al nisam se onesvijestila ni zbljuvala. Ak imam višak kila, ne znaci da sam tuka inertna. |
|
rahatli
Cita FAQ Joined: 23 Listopad 2009 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidim da tebe muci procitat kaj ti ljudi napišu. Ja ne jedem ni kruh ni tjesteninu, skoro pa uopce. Jedem povrce i voce, sad kad je toplo sve sirovo. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
rahatli malo si u kurcu,i mnei to nije jasno pa da tako malo jedes koliko kazes i treniras,isle bi kile sigurno dole,bar bi misici otisli ako ne salo jer jednostavno ako unosis manje kalorija gubis kile,e sad kvaka je sta vise masti a manje misica izgubit,iako tebi virujen nije bitno bitno je da kile idu.aj kako je gymgirl rekla napisi cili jelovnik sta kako i kada. 20 kila viska nije malo i po meni 4-6 miseci baren ce ti tribat,a posto ti neidu dole mozda i vise da to skines.sta su ti ta 2 trenera savjetovala,pa valjda nesto oni znaju pa je moralo nesto otic
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |