kako brzo se moze š02;ormirati misice |
Post Reply |
Author | |
lara
Viden/a u gymu Joined: 07 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Lipanj 2007 at 22:20 |
mene zanim akako brzo se mogu formirati misici,da malo specificnije kazem,tj piatm jel mogu npr u mjesec dana ako vjezbam, svaki dan zategnuti trbuh,da je ravan????molim vas odg
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
tek se sad priprema za more?
a to neka ti odgovore cure , ali ne znam zasto ne , naravno ovisi koliki ti je trbuh sada pogledaj na forumu malo vjezbe , to ti ne treba neka teretana , vise vjezbice tipa trbusnjaci i malo trcanja |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ravan trbuh ces dobiti ako budes radila crobne vjezbe, znaci trcanje, rolanje.... Iako, za mjesec dana sumnjam da ces imati neke vidljive rezultate. |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanimljivo je kako su krajem 6og i pocetkom 7og mjeseca teretane uvijek pune
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, zanimljivo....
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
e ovdje su prazne....................zanimljivo
|
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
pocinju ispiti pa valjda ljudi(studenti) nemaju vremena.
alci zato smo mi tu da ih napunimo!!! |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne slazem se da su krajem 6. i pocetkom 7. mjeseca teretane pune Ovdje kod mene najvise ljudi ima u 4. i 5. mjesecu , a kasnije u 6. i pogotovo u 7. mjesecu sve manje, kad pocnu vrucine velika vecina njih prestane trenirati , a ovo u 4. i 5. mjesecu je ful guzva jer se svi kao misle pripremit za ljeto u dva mjeseca , to mi je tako jadno, odmah mi smijeh dodje kad vidim takve I onda ih naravno opet nema do sljedece godine A sta se tebe tice, Lara ne vjerujem da ces nesto puno postic u mjesec dana, ali pocni vjezbat, potrudi se malo, ufuraj se u to, nemoj odmah prestat kad ljeto zavrsi nego nastavi sa vjezbanjem, vidjet ces da ces se naviknut na to i to ce ti predstavljat zadovoljstvo, vidjet ces Sretno u ostvarivanju tvojih ciljeva Edited by Ive_ri |
|
kale13
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se sa Ive_ri , isto mislim da neces nesto postici u mjesec dana sto vise se rolaj i trci te vjezbaj.
|
|
kalaica.ivan.jarmina.slavonija
|
|
Tarantulla
Viden/a u gymu Joined: 25 Lipanj 2007 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
mjesec dana? hm,mozes preboliti upalu misica i eventualno zategnuti trbusne misice, naravno ako usto radis i kardio vjezbe, a stzo se tice mase (muska populacija) vrlo vrlo tesko,u mjesec moze se samo dobiti samopouzdanje za nastavak treninga
|
|
Rodio sam se kao vrlo mlad.
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
cek, sad je 6.mjesec... vjerojatno ces uspjet do slijedeceg ljeta... al sad definitivno ne. ak ides na more tek u 8.mj, mozda nesto uspijes, ovisi sve o trenutacnom izgledu tvog trbuha
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
zato cu ja biti fit na skijanju
|
|
nobody
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Skijas u gacama? |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |