Kako da se manje umaram! |
Post Reply ![]() |
Author | |
gajo92 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Kolovoz 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 21 Kolovoz 2009 at 10:45 |
MOLIM ZA STRUCNU POMOC! Ja sam rukometas,pivotmen,imam oko š06 kila i visok sam š75 cm,ali tih š06 kila nije u salu nego velikom veciom u misicima.Imam sala samo u predelu bokova i stomaka,i to ne puno.Imam problem koji me dugo muci.Imam problema sa umaranjem,na treninzima se jako brzo umaram cak i posle prve vezbe sam sto bi rekli "gotov".Inace ja sam imao i vise kila,oko šš5,pa sam smrsao i mislio sam da ce mi se stanje poboljsati,ali je isto.Molim vas ako mozete da mi pomognete! HVALA UNAPRED
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrlo jednostavno. Skini još kila
![]() Na tvoju visinu, ovo je prevelika kilaža - preko š00 kilograma. Ako imaš samo sala u predjelu bokova i stomaka - to je sasvim dovoljno. ![]() Pojacaj crobni trening i skini kile! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Definitvno se slažem sa zokijem.. možeš dati neku sliku kako to izgleda da vidimo koliko bi još cca moglo ici dolje
i možda primjer kako se hraniš ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |