New Posts New Posts RSS Feed - kako da smršavim?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

kako da smršavim?

 Post Reply Post Reply
Author
Matea1950 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 14 Svibanj 2014
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Matea1950 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: kako da smršavim?
    Posted: 14 Svibanj 2014 at 19:34
Pozdrav svima ovdje, nova sam tu i trebala bih vašu pomoć. Naime borim se sa viškom kilograma godinama, inače imam 19 godina, nakon operacije krajnika kad sam imala 7 godina počela sam se debljati, a onda gubitak djeteta prije nešto više od godinu dana me dokrajčio tako da sam "utjehu" našla u hrani. Probala sam razne dijete, nekakve kapsule, šumeće tablete, svašta. Bilo bi rezultata, ali sve kile koje bih izgubila vrlo brzo bih nakon dijete vratila. Također bih i vježbala ali od toga bih znala i često puta odustat, evo jučer sam počela raditi insanity, sve me boli ali to je dobro, nadam se da ću izdržat tih 60 dana. U teretanu sam htjela krenut ali me sram da će mi se izrugivati ili tako nešto, jer sve koje ja znam a da idu u teretanu idu radi nabijanja mišića iako svi oni jako dobro izgledaju ali eto žele se nabildati. Ja na visinu od 168 cm imam 78 kila, želim više stati na kraj tome, ali bih volila čuti savjete neke, kako to sve izdržat i kako doći do cilja. I ako je netko radio taj insanity jel dobro s time počet odmah ili ne, jer se bojim da ne počnem dobijati mišićnu masu umjesto da izgubim kile. Hvala.
Back to Top
Maratonac View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 06 Svibanj 2012
Status: Offline
Points: 271
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Maratonac Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Svibanj 2014 at 06:59
Pozdrav i dobrodosla!
A gle, nema se tu sta "izdrzati i doci do cilja". Sve je stvar zivotnog stila a ne privremene dijete "dok ne dodjemo do cilja" pa onda na staro. Onaj tren kad se postavis tako prema zivotu, pronadjes sebi odgovarajuci i odrzivi zivotni stil, cilj je postignut. A promjena kilaze ce biti samo posljedica.
Ukratko, ne rjesavaj posljedicu ignorirajuci uzrok.
Back to Top
r4mb0 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 01 Sijecanj 2014
Status: Offline
Points: 454
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote r4mb0 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Svibanj 2014 at 07:23
Da se osvrnem na zadnju recenicu...

Neces dobiti misice ako nisi u suficitu s kalorijama, to jest u plusu. Ako ti je cilj mrsavljenje onda si u deficitu, odnosno u minusu s kalorijama.

Polagano smanjuj jelo, vise kretanja i to je to. Rezultati ce biti vidljivi :)
Back to Top
Goranchero View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove
Avatar

Joined: 21 Prosinac 2013
Status: Offline
Points: 526
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Goranchero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Svibanj 2014 at 07:59
Žensko si, koliko god vremena da provodiš u teretani nećeš se nabildati da izgledaš neprirodno i neće ti narasti brada i brkovi(makar to trenutno bilo u trendu) osim ako se ne bocneš.

Preporučio bih ti teretanu kao najbržu aktivaciju metabolizma za mršavljenje, a sva mišićna masa koju i dobiješ može samo naglasiti obline i atribute.

Kreni u teretanu, nitko ti se neće izrugivati, daleko je veća vjerojatnost da ćeš dobiti podršku, savjete i proširiti krug ljudi s kojima komuniciraš.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.