New Posts New Posts RSS Feed - Kako  disciplinovati prehranu
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Kako disciplinovati prehranu

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Prosinac 2011 at 09:40
Originally posted by tare tare wrote:

Originally posted by davor23 davor23 wrote:

Probaj ici na metabolic diet.. 

Kakav link za preporuciti, literaturu da se malo informiram... Iskreno, prvi put cujem...Big smile

Evo ti link za torrent.. skini to i pridrzavaj se programa prehrane i treninga i to bi trebalo skinut preostali dio sala ;)

LINK
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Prosinac 2011 at 11:15
Originally posted by dalila dalila wrote:

Pošto bi po opisu prehrane rekla da stvarno sve držiš po planu, ako je stvarno tako i konstantno, možda si si stvarno i usporio metabolizam i navikao ga da je u tom modu, ti se hraniš ko na defki a tijelo to ni ne kuži. Morao bi promjeniti trening i uvesti dane punjenja da sve skupa to malo pokreneš. Imala sam identican problem, ako si endo..tim više.... Jer ovako kako jedeš, ako je kcal dovoljno nisko, imaš jake treninge, ne junkaš...to mora ici ako ti metabolizam nije usporen. 

Ja nekako mislim da je veci problem u previše uh-a za ono što želi jer mi se ne cini da je u deficitu po onome što je napisao - osim možda u danima bez treninga kada smanji uh ali to je onda opet sve nekako neplanirano i prekratko da tijelo zamijeti promjenu....mislim da mu na ovom režimu ne treba punjenje ako nastavi jesti ovako nego da uvede 3 dana low carba pa onda punjenje...ili neku drugu verziju cikliranja..... i naravno možda malo modelirat trening jer ako je uvijek isti ili se vrti oko istog tijelo i tu vec stagnira...
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Prosinac 2011 at 15:12
Iskreno... nadovezala sam se na zadnji njegov post koji je govorio kako mu je prehrana ful sređena i ništa se ne dešava... nisam na jelovnik... jer sam išla sa prepostavkom da si je to ok složio ... ;)))

Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Prosinac 2011 at 00:10
aaa :) piše u prvom postu ;) Ma sve to i je sređeno i za nekoga nebi uopce bilo previše ali možda za njegovo tijelo je, pogotovo ako je endo..a i vjerojatno se ono vec naviklo i na istu prehranu i na trening možda..zapravo je teško ovako kada znamo sve polovicno..a tare, si zadovoljan sa mišicnom masom sad?
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Avatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Prosinac 2011 at 19:23
Tare smanji vremenski perid treninga sa sat i pol na sat te pokušaj ubacit kružni tip treninga s osnovnim vježbama kako ti je gym girl rekla s kracim pauzama i trebalo bi to ici. Znam da je teško, predpostavljam da si endo kao i ja i treba puno truda u teretani te kuhinji da bi se izvukli trbušni i srezao taj donji dio.

Iskreno dva mjeseca sam to ganjao da bi uspio izvuc six pack te srezat taj donji dio ali nema 3x tjedno se išlo u teretanu i gazilo se + stolni tenis 3x tjedno.
Back to Top
sendi View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sendi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Sijecanj 2012 at 19:26
Dobar dan ja sam novi na forumu,ovako bojim se da ne uzimam dobar obrok poslije treninga uglavnom obrok poslije treninga mi se sastoji od š-2 banane,onaj sok za malu dijecu bas puno dobrog sadrzaja ima,i par oraha jeli to dobar obrok....
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.