Kako do ljeta smršaviti 20kg? |
Post Reply | Page <1234 6> |
Author | ||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Tko je još vidio definiranog studenta koji ne studira doma? Al ajd, da budemo ozbiljniji, arthas mislim da je i jedan ? dovoljan da skužimo da je pitanje a drugo, illy ti je u onoj temi vec rekao kak da se snađeš po tim menzama. Trece je da shvatiš kako za neke stvari trebaju i pare, ili bolje reci snalažljivost. Kolko puta znam otic kod nas u OS u restoran/menzu uzet si tunjevinu i dok gledam ponudu hrane vidim najmanje 2, 3 poštena obroka za složit si na tanjur, sam je bitno potrefit kombinaciju. Il ak neceš po menzama, nađeš si posao preko stuca i eto. |
||||
Arthas
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
e pa kuzim ja sve...samo sam komentirao na ovo od dalile....samo to...nisam mislio nista lose....heh...dapace kuzim sve...jer dalila je skuzila da sam ja rekao da nemam vremena....ja sam samo to negirao...imam vremena....i dapace jako se zelim prilagoditi i drzati toga...zelim si promijeniti pogled na PREHRAMBENI SVIJET....i ispraviti lose navike...jer od svoje 2š godine...š7 godina sam sigurno imao sportski zivot....i imao pravilne sportske navike...ali o tome se brinuo klupski nutricionist...heh...eto...nista lose nisan mislio...i dapace drago mi je na svim savjetima i ocekujem ih još...zelim od svih cuti...jer vjerujem da znate sto govorite...
|
||||
dado988
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja sam sa ovime skinuo š5 kg u dva mjeseca.... Natašte ujutro napitak od jabucnog octa i meda. Dakle, dorucak mora biti sa UH (zbog zdravlja, energije, a i smanjenosti osjecaja gladi tokom cijelog dana. Najbolje je nemasno mlijeko (0.9-š-5 mm) sa zobenim pahuljicama. BEZ KRUHA Rucak su dopušteni UH , ali male kolicine. Jedna porcija pašte, riže ili krumpira te bijelo meso. I salate. BEZ KRUHA Oko š7.00 zeleni caj, bez šecera. Vecera oko š8.00-š9.00 posni sir, tuna ili jaja BEZ KRUHA Slatko, gazirane sokove, sendvice ZABORAVI. I najvažnije- treniraj. Na pocetku je teško, ali cim primjetiš napredak neceš moci odustati Sretno |
||||
"Znači plazma, znači banana, znači čokoladno!"
|
||||
Marek
Viden/a u gymu Joined: 22 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
baš cu probat
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
..nema vlakana (uz kvalitetne izvore proteina najbitniji kod mršavljenja između ostalog zbog osjecaja sitosti, vitamina, minerala i naravno niske energetske vrijednosti) nema zdravih masti, nema dovoljno proteina... istina, mršavit ce se sigurno s ovim, ali koliko kvalitetno (još uz trening).....loše, loše...može i puno bolje |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ovo je cisti kalorijski deficit i to nekvalitetan deficit..
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
slažem se sa gymgirl i davorom,. loše,loše i opet loše. a da se vratim na topic-kako smršavit 20 kg do ljeta. pa to uopce nije problem-ali ako se rad. o ljetu za 2 godine. al ozbiljno sad. to jedino ostvarivo kroz nekih godinu i po - dvije ako ce bit kvalitetno. a ako želiš za ovo ljeto onda unesi zadnji obrok danas i ni zalogaja do 6 mjeseca hehehe.
|
||||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
moj rodjak,da vidis kako izgleda,a studira i to ne doma |
||||
dado988
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Mlijeko ima dosta proteina. Salate su obicno od povrca. Istinabog zaboravio sam navesti na kakve sve nacine može skuhati ova tri jela... Veceru može slobodno ubaciti povrce ako želi. Eto ja nisam... To nije moja navika... A neka malo zalije maslinovim uljem, zbog zdravih masti. Uostalom, zar nema riba važne Omehga 3 masne kiseline? |
||||
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ovako... gym je malo stroga ali istina je da može bolje.. iako smo vidjeli i puno gorih prehrana Mlijeko nema baš dovoljno proteina, salate nikad dosta, a što se tice ribe i masti, tuna baš i nema omega 3 masnih kiselina |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
dado988
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Da se ovo ne bi pretvorilo u svađu priznat cu pogrešku i još cu dodati par stvari. Tuna, plava riba, losos, skuša- nepotrebno objašnjavati Grah, pogotovo crveni, ali ne sa kobasicama :). Najjednostavnije onaj u konzervi. Okus nije loš a od njega se da napraviti dobre salate ( sa tunom i lukom je odlican, a upravo sam otkrio da i sa posnim sirom nije loš)- pun je proteina, vlakana i nije kalorican jako. Kad kažem puretina i piletina, ne mislim na hrenovke i kobasice, nego na pravo meso. Hrenovke su prepune loših masti. što se teretane tice, govorim kako sam ja od 9. mjeseca sa š02 kg, spao u šš. mjesecu na 86. Moji su doma mislili da se drogiram. Doduše ja sam poseban oblik pacijenta, pa sam imao krvave vježbe... Ali ajde |
||||
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Mlijeko ima malo proteina cca 4g na š00g i kako to onda možeš nazvati dostatnim? Pogotovo u usporedbi s drugim izvorima p.
Ovisi koja riba, ali tunjevina recimo ima (Illy se malo zajebucnio kad je rekao da nema).
Izvor je proteina, ali nepotpunog aminokis profila, tako da nema baš neke koristi u tijelu osim ako ga ne kombiniraš s nekom drugom biljkom. |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ocito da sam se zabunio, ali nisam mogao naci podatke pa sam pretpostavio da sadrži zanemarivu kolicinu |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Salate u prvom postu nisi ni naveo, bar ih ja ne vidim . Iako ima puno boljih izvora, da, tuna ima nešto omega 3, pogotovo svježa, ali vec ako misliš da je to dovoljno - zar ceš ju jest svaki dan? a šta cemo sa mastima ostale dane?:) Inace, postoje i omega 6 ;)
Hehehe vraga stroga, ovo je strog jelovnik, a ne ja :)) Ja samo želim da ljudi jedu ;)
Necemo se valjda svađat oko vlakana, mlijeka i tune Ma ne..kako sam vec rekla, ovo mi se jednostavno ucinilo premalo pa sam zato reagirala da ljudi vide da se tu još puno toga može dodat i svejedno gubit kg, i to kvalitetno....netko bi naišao na ovaj jelovnik, vidio da si izgubio toliko kg, i nebi ni gledao dalje - zato nikad dosta ponavljanja i ispravljanja ako može bolje! A tu se u svaki obrok da nešto ubacit... Grah i ostalo je riješio Thorn pa prelazim na ...
Misliš da je to dobro? skoro 20 kg u 2 mjeseca.......krvave vježbe,a minimum hrane..eto, zato sam reagirala Edited by Gym_girl |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa mjesecno se nebi smjelo preko 5kg mrsavit.. sve sta brzo padne, brzo se i vrati..
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
sfingaaa
Cita FAQ Joined: 19 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a pobogu pa šta onda jesti?? Ja stvarno ne znam šta onda rucati?? Zelenu salatu s malo soli? A da, pardon, ni sol mi ne preporucate... |
||||
Post Reply | Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |