kako do plocica? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
I vec imaš kredita dijeliti ovakve famozne pametne savjete? Radije se suzdrži. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
coflek
Viden/a u gymu Joined: 20 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako se može izracunati Body Fat??molim vas za odgovor....
|
|
masa15
Viden/a u gymu Joined: 07 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne možeš precizno moraš otic u ljekarnu ili tako nešto da ti oni izmjere
|
|
ljudi jeste li svjesni da se povecao sveukupan broj gedora u svijetu
|
|
Tom
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav svima, evo jos jednoga gnjavatora sa plocicama:) sorry, znam da je tema pretresena, ali toliko misljenja na razlicitim stranama.....zbunjujuce. Uglavnom je sam se drzao savijeta forumasa i kombinacijom kardia i teretanom te izmjenom prehrane skino dosta sala (pao sa 99 na 84 kg) u 5 mjeseci....sada se osijecam puno bolje u vlastitoj kozi:) radim klasicna trbusnjake, podizanjem svega par cm od podloge, svaki drugi dan cca xš00.....plus kombiniram trcanje, plivanje i biciklu. Da li sam na dobrom putu i kojim vijezbama unaprijediti rad na trbusnima? hvala
|
|
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa imas vise vrsta!Imas mehanicki i elektronski,a dobro je napravit i krvnu sliku di ti vide kakvo je stanje MEhanicki ide s onim spravicom zaboravih ime a dok elektronicki imas vise nacina. Od kojekakvih skeniranja tjela do putem nekih impulsa kroz odredjena podrucja! Ali najjednostavnije imas u dosta ljekarni spravicu(heh) u koju ubacis 5 ili š0 kn ovisi kak di i ona ti izmjeri odprilike(nema nekih velikih variacia) |
|
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa sad ovisi nekad kardio vjezbanje nije najbolji put do smanjenja BF. Pitate se zasto,e pa zato jer s trcanjem i bajsom kojeg vozite ako i mrsavite koza vam mohavi dosta a i cim prestanete desava se jo-jo efekt. Po meni je teretana bolja 2x od kardio vjezbe! ja sam imo 3 operacije uha od toga 2x tumor,one su bile su u razdoblju od 3 godine i u tom razdoblju nakon svake operacije sam dobio 8 do š0 kg i nisma uspjevo skinut ni pola vec dosla druga,tako da sam nakon 3 godine bio tezi 30 i nes kila(imo sma i jos par operacija ali dobivo sam puno kod ovih jer je oporavak dug) Znaci nakon tih 3 godine tezio sam š08kg,sad 2 godine kasnije imam 89 kg. Mogu vam reci nikad nisam volio kardio vjezbu i u teretani nisma presao š0 km na traci od kad idem! Ali zato teretanu sam dosta zagrizo ne toliko zbog kilaze neg zato sta je bila dobra ekipa koja je isla pa mi je bilo i zabavno radit! tajna kako smrsat dosta je da radite noge,a noge zato sto su najveca misicna skupina!Kombinirajte teske kilaze s manje ponavljanja max do 8 i lakse kilaze s ponavljanjima od 20 do 40.Mozda necete toliko gubit zeljenu kilazu vjezbajuci s utezima ali ogledalo ce sve reci! ps: uzmite u obzir da sam nabio dosta misicne mase koja je teza od masnog tkiva! kad sma krewno poceo sma s 50 kg u bencu a sad dizem max š20 kg Edited by d3m0n |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |