kako do plocice? |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gajba ak ovak nastaviš ode kortizol u nebo a to ne bu dobro Hvala bogu da ak nešto tvrdiš "odokativno" ko što sam kažeš da ce te ekipa odmah srušit na tome jer nemaš dokaza osim svojih nekih razmišljanja. Može naturalac dobit nekoliko kg bez da se umasti previše, bitno je sam hoce li to bit cista masa il junk load masa, kakva je tjelesne građe te kako ce treninge odrađivat. Samo..takvih je ljudi malo što automatski ne znaci da nije moguce. Itekako se može fino popet na kilaži bez prevelikog bf-a. To što ti, ja i neko treci viđamo po teretanama wannabe pro builder fat assove, to je druga stvar. Decki jednostavno oponašaju profice i rade tak jer su im to rekli prijatelji profici, jer su tako vidjeli da radi cutler, coleman, ruhl, branch i druga ekipa. Profic si može dozvolit ekstremno skakanje s niskog na visoki bf, može, ali i ne mora. Edited by ThornOfFaith |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gajbo, di gori, šta se žestiš covjece Super za posni i masti, a sad imaš još jedan zadatak - da nauciš razliku između mršavljenja i definicije Možda nisi toliko fulao cijelu stvar samo si se malo krivo izrazio....sa ovim tvojim dijelom da je nekome sa malo više kila pametnije prvo skinut taj višak - dakle da je primarni cilj skidanje masnih naslaga do neke prihvatljive granice - pa onda krenut na masu se i ja slažem...ali kad smo kod definicije, tu vec govorimo o necem drugom... |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Puno prije glukagon. Kortizol je stresni hormon, on vise sluzi npr.da se digne secer u stresnim situacijama soka (zajedno sa adrenalinom djeluje). U normalnim situacijama, kad je jednotavno manjak secera, glukagon je glavni hormon. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Stari moj gajbu je hebeno prao kortizol, a vjeruj mi ono nije bila normalna situacija kad se svima maltene nahebao po spisku Tare, valjda znaš i sam kad te pere kortizol nemojmo pravit znanost od ovoga |
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znam vjeruj mi. Kad trcim po klinici 7-8 sati bez prestanka a nista ne stignem jesti nit minute sjesti, pocnem se tresti... E to je kortizol |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa jasno, al kak onda objašnjavaš cinjenicu da je kortizol ono što te budi ujutro? a nema trcanja po klinici Al da budemo jasni, gajba nam se malo osjecao ugroženim i napadnutim pa u takvoj situaciji jbg fight or flight sistem radi svoje i eto ti malo stresa i kortizola jer šta bi ga inace natjeralo na onakav post heh. Mislim da je manjak uh manje bitan Zajeban je taj kortizol Edited by ThornOfFaith |
||
tare
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pravilo je ujutru, nataste odraditi jedan LI-cardio za skidanje sala !
Jel se u to ubraja voznja biciklom nataste u trajanju od sat vremena, puls otprilike šš0-š20 ? :) Tek sam nedavno oktrio cari vozanja bicikla u rano jutro, kad je zrak presvjez... |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |