kako ga izgubim trbuh i 7 kilograma? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
barbara.o
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Ožujak 2008 at 09:38 |
|
Imam problema sa 7 kg. viska i uvijek sam imala poveci trbuh,cak i kada sam imala manje kila. probala sam i trbusnjake neko vrijeme,medjutim nisam bas puno postigla. lijepo molim ako mi neko moze dati kakav savijet. pozdrav B.
|
||
Nikola
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 65 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sa trbusnjacima neces skinuti stomak,sredi ishranu uzmi trci,crobik...cekaj da ti se javi Mr.G on zna vise o tim zenskim stvarima
|
||
Slabi ste vi za mene!
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Trebas urediti prehranu u potpunosti.
Smanjit unos UH i krenut sa vjezbanjem, kardio treninzima. Vidi ovaj jelovnik pa vidi sto ti od toga jedes.. : Zdrava prehrana Trbusnjake je ok raditi no samim time neces puno postici. Znaci sredit prehranu i krenut sa vjezbanjem. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
barbara.o
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Puno hvala na savijetima,potruditi cu se promjeniti prehranu i krenuti na vjezbanje. Pozdrav!
|
||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prvo mrzim kad cujem zdrava i nezdrava hrana! G L U P O S T
sve je zdravo ovisno o kolicini i na nacin koji to jedes! |
||
Bez odmora nema ni napretka!
|
||
Mamalina
Viden/a u gymu Joined: 03 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
male stvari za velike ljude
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
znaci ako npr. ujutro pojedeš jednu malu krafnicu i popiješ cašu cole, pa za međuobrok uzmeš oko 50 g cokolade, pa za rucak zavrtiš manju pizzu, pa opet malo zaviriš u vrecicu cipsa (opet malo jer pazimo na kolicinu ), a onda na kraju sve zakljuciš jednim burekom za veceru....hmmmm da li je stvarno SVE zdravo d3m0n? Dobro, ovo je možda malo brutalan primjer hehe, slažem se da nema panike i da nam nece ništa bit ako povremeno sve ovo uvrstimo u dnevni red (vjerujem da si na to mislio), ljudi smo kvragu ali ne znam da li baš možemo reci da ne postoji razlika između zdrave i nezdrave hrane....uvjerila sam se na sebi u tu razliku, i izvana i iznutra, ne trebaju mi studije i istraživanja |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Lovro
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nitko nije spominjao zdravu hranu nego zdravu prehranu.
|
||
Leonora2102
Viden/a u gymu Joined: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 101 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kakav nezdravi primjer je navela Gym girl...
neme bi bolio zeludac nakon toga svega, kao da sam se kamenja najela.... zagovornik zdrave , ili sto zdravije prehrane |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
brutalno nezdrav zato i kažem da nebi mogli rec da ne postoji zdrava i nezdrava hrana/prehrana i da je sve zdravo - možemo samo rec da nam malo ove nezdrave nece naškodit povremeno ali ne da nema razlike među njima... ..a da bi ovo palo ko kamenje...uff..samo pol dana od svega toga bi me satrlo sad |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zapravo, nije bio toliko daleko od istine. Zašto? Jer doista možeš pojesti npr. cokoladicu za pwm, griz, cokoladno mlijeko, keks, pekmez sa bijelim kruhom itd itd. jer je najmanja šansa da ce otic u salo. Jednaka stvar je ujutro. Također, kao što je i on rekao, bitna je kolicina i tempiranje. Ovo što si ti navela baš i nije dobar primjer tempiranja i kolicine jer je to nabacivanje bez reda i umjerenosti. Edited by ThornOfFaith |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Rekla sam da je primjer brutalan :) Ma tocno je sve to što kažeš, i ti i on, al ne govorim ja o tome....normalno da nece otic u salo ako se ne pretjeruje i dobro tempira...tu je sve cisto... ja govorim da ne možemo rec da je npr. cokoladica zdrava hrana - ne kako ce ona djelovat na naše masne naslage itd. - nego da ona jednostavno sa svojim bogtepitaj kojim sastojcima nije isto što i npr. brokula kužiš? |
||
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kužim narednice gym g Isto tako je i dekstroza smece, možda cak i najvece koje postoji, ali ipak ju roknem iza treninga radije nego brokulu što ce rec da je smece ali u bb uvjetima je blagodat |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A kad se može pojesti mcdonalds big mac i pomes frites?
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Navecer prije izlaska Ne, ak bi ga vec jeo to bi bilo il ujutro ili kao pwm. Dokl god si ti u kcal deficitu nema beda. Naravno da to ne znaci život na junku ali eto, tu i tamo zašto ne. |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
taako je, dobar budi šta znaš, možda bi brokula poslije treninga bila otkrivenje je blagodat u tom određenom trenutku al je smece :) znaci ako maknemo sve to na stranu (sve te uvjete i određene trenutke) i gledamo samo namirnicu kao namirnicu onda ne možemo rec da je baš sve isto zdravo - necemo propast od povremenog smeca ali sastavi te cokoladice i brokule govore sami za sebe :) |
||
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |