kako ga izgubim trbuh i 7 kilograma? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ovoga...jel moram i ja slat bombonijeru i cvijece ako želim nastavit o ovoj temi? |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Najbolje onda pojest cokoladicu sa brokulom...ha...;)
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vidiš kako ti znaš thorn, ali ne troši previše, možeš i onu malenu - skromna sam, ne hehe eto dalila je rješila problem, probat cemo tako |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
za tu kolicinu masti i kemije, ne postoji nikad dobro vrijeme, to je bila moja poanta na temu! iako, da te tjeraju, ovo što si ti rekao bi bilo najbolje vrijeme, da |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
eto to, neovisno o vremenu i ostalim varijacijama - smece je smece, tocka |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja sam više za neku rustikalnu varijantu ako baš mora bit to dvoje. Osobno nikad ne jedem ni jedno ni drugo, ali smatram da tko voli ponekad "zamezit" navedeno, bolje otic u kakvu zdravo seljacku pecenjaru/cevapdžinicu i uzet domacu lepinju i pljeskavicu, a doma sam spec pommes frites. Ili još bolje sve sam napravit. Od samog spominjanja McDonaldsa i njihove "plastic fake food" koja izgleda i ima okus ka da je od plastelina, zaboli me glava. Od malo kemije ništa nece biti, al od ovih "specijaliteta" krcatih umjetnim dodacima velika šteta. |
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |