Kako istaknuti struk? |
Post Reply |
Author | |
Electric
Cita FAQ Joined: 28 Travanj 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Svibanj 2011 at 08:25 |
Mene zanima postoje li neke vježbe kojima mogu istaknuti
struk. Mislim, nisam sada baš ravna kao stup, ali struk mi nije nešto baš ni istaknut. Mogu li to vježbanjem bar malo istaknuti? |
|
Niky0707
Cita FAQ Joined: 06 Svibanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm,ja bi ti rekla da možeš iako ne nešto ekstremno ako nisi tako građena,ali uglavnom ja što se toga tice nisam uspjela naci niti jednu konkretnu vježbu nego puno znojenja,trcanja,bicikla radi skidanja masnog tkiva i uz to trbušnjaci i uspjela sam sa obujma 68 cm doci na 63 cm.samo ne znam dali ti je problem samo u opsegu struka,a sa kilogramima si zadovoljna ili reduciraš oboje
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolje je skidanje kila i jacanje mišice leđa a nije loše ni ojacati vanjsku stranu bedara te srednje rame.. ako imaš šira leđa, struk ce se ciniti uži (p.s ne brini, neceš imati ogromna leđa ;)
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |