Kako izgubiti masti |
Post Reply | Page <1 62636465> |
Author | ||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E gladoši moji
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gubim koncentraciju, sve mi je to preopušteno na ovom održavanju.
Treniram laganini, malo ubacujem TRX trake, utezi i girje, kako je konačno zasjalo sunce ima i brzih šetnji. Al sve mi je to nekako nabacano..ajde ljudi, bacite neki prijedlog :-)) |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mene ne moraš ni pitati znaš sama :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ninoj99 ako hoćeš propagirati stranicu...nemoj ulaziti u tuđe Teme... napravi svoju i tamo piši...lijepi pozdrav :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ninoj99 je obrisan i neće više smetati. Ninoj99 je još jedan Herbalife spamer u nizu..
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
vedrana29
Viden/a u gymu Joined: 24 Listopad 2013 Status: Offline Points: 228 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ljudi...jedno moguće glupo pitanje...koja je razlika između "mase" i "defke"
mislim, u treningu a i u izgledu, šta se tu bitno razlikuje? Edited by vedrana29 - 19 Ožujak 2014 at 12:27 |
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
na masi si u suficitu a na defki si u deficitu kalorija
što se tiče treninga, ovisi kakvu masu hoćeš ali kad se režeš pretežno radiš full body treninge i kardio a na masi radiš nekki split + kardio finisheri (mada po meni je razlika jedino u hrani :P) |
||
veky81
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dajte mi malo ideja za vježbe sa TRX-om!!
|
||
veky81
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro da ste obrisali dok nisam vidjela..napasti! |
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa masti gubiš i pokušavaš održati mišićnu masu što je više moguće na defki :) a na masi pokušavaš ju dobiti što manje da se zamastiš hehe
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.youtube.com/results?search_query=best%20exercises%20trx&sm=3 |
||
cookies are for pussies
|
||
veky81
Post Options
Thanks(0)
|
|
O thanks!!
|
||
vedrana29
Viden/a u gymu Joined: 24 Listopad 2013 Status: Offline Points: 228 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aa, tako dakle. Ja se defkam. :P Hvala :)
|
||
veky81
Post Options
Thanks(0)
|
|
A i ja ću ubrzo !!
|
||
veky81
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sutra je mjerenje da vidimo kakvi će bit rezultati za 3 mj.
|
||
Post Reply | Page <1 62636465> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |