Kako izgubiti masti |
Post Reply | Page <1 636465 |
Author | |
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da se i ja javim malo..nakon " dugi vikend" druženja sa dragim ljudima
i odlično odrađenih treninga zadovoljna konačno trenutnim stanjem..al to ne znači da i dalje neću težit boljem!! |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neka odlično bitno je da ide!!! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da se malo i ja javim..nije me bilo odavno.
Uglavnom sve po starom, vježba i prehrana po "režimu". Pišem samo radi jednog zapažanja, jučer sam imala priliku piti domaće kravlje mlijeko, svježe dobila, bez nikakve obrade, naravno da sam ga prokuhala , i popila jučer sigurno 0,5 lit..i nikakve rekacije kao napuhutost, grčevi , šta mi samo 0,2 dcl kupovnog mlijeka izazove. |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Domaće je domaće :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | Page <1 636465 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |