Kako izgubiti sto vise masnog tkiva |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
smoki1985
Cita FAQ Joined: 29 Prosinac 2014 Location: croatia Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Sijecanj 2015 at 15:44 |
Bok ekipo.Treba mi vas savjet kako izgubit sto vise potkoznog masnog tkiva do ljeta a da pritom ne gubim i misicnu masu.Dali uz 3x tjedno teretane radit i intezivni kardio kod kuce ili pak radim npr. 6x tjedno program tipa Shaun T?
Naravno uz sve to i pravilna prehrana |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav. Znači ovo moje mišljenje ti nije od nikakvog stručnjaka, ali koliko mjesecima, skoro godinu, pratim i čitam ovo sve, mislim da ti to je previše, i da je sasvim dovoljno to što već radiš, i da paziš na hranu. Ništa ne ide preko noći, s vremenom će to biti |
|
smoki1985
Cita FAQ Joined: 29 Prosinac 2014 Location: croatia Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne treniram zadnja 2mj. pa me zanima dali odlazit u teretanu ili radit doma kvalitetan trening?Ovdje se u jednom clanku spominje metabolicki trening kao najbolje rjesenje za skidanje sala pa me zanima ako netko ima iskustva s time
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
pročitaj pa pitaj :) http://www.nikolasfitnesslab.com/2015/novogodisnje-odluke/ |
|
smoki1985
Post Options
Thanks(0)
|
Vidio sam i clanak je na mjestu,stvarno odlican.
|
|
smoki1985
Post Options
Thanks(0)
|
Ima koji dobar zeleni čaj da se može kupit u supermarketima?
|
|
bruna369
Cita FAQ Joined: 21 Svibanj 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja uzimam Argistar, u listicima, u Intersparu. Ima ga i u Konzumu...
150g = 21kn. Stavim dvije jusne zlice na 750ml, pijem ga skoro svaki dan i tako mi jedno pakiranje izdrzi cca mjesec dana...
|
|
better sore than sorry
|
|
Fortitudo
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2014 Status: Offline Points: 104 |
Post Options
Thanks(0)
|
Morao bi to probati. Ja koristim zeleni čaj u običnim onim filter vrećicama, ali sam negdje pročitao da je ovaj u listićima puno bolji.
|
|
Da biste uspjeli, vasa zelja za uspjehom mora biti veca od vaseg straha da ne uspijete!
|
|
smoki1985
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam isto do sad koristio u filter vrećicama iz Lidla
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja kupujem u Mulleru imaju dobar izbor zelenih, crnih i svakakvih čajeva u listićima po dobrim cijenama |
|
bruna369
Post Options
Thanks(0)
|
U vrecicama sam uzela samo jednom u zivotu - radije bacim te listice u vodu, ostavim malo, procijedim i tri salice odu a da se ni ne okrenem
I imam osjecaj da je caj koncentriraniji, mada stavim samo cca dvije zlice |
|
better sore than sorry
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bajo moj, samo oridžinal. Džinseng ulong i puer čaj kod kineza na aliekspresu.
|
|
smoki1985
Post Options
Thanks(0)
|
Dali tko od vas stavlja cimet npr. u kavu?Ako da koliko,danas sam kupio pa me zanima gdje ga sve pametno mogu iskoristit
|
|
bruna369
Post Options
Thanks(0)
|
Inace obozavam cimet; u kavu sam ga stavila par puta, no nije mi se svidalo kako se otapa odnosno kako se ne otapa... ali daje mu super aromu!
Inace ga koristim i u zobenima ili, kao veceras, pospem njime "omlet" od jaja i kokosova brasna... |
|
better sore than sorry
|
|
smoki1985
Post Options
Thanks(0)
|
Ja zobene jedem s wheyom i vodom ili jogurtom,koliko ga stavljas sa zobenim a koliko i kavu?Uzeo sam mljeveni |
|
smoki1985
Post Options
Thanks(0)
|
Izračunao sam svoj TDEE,dobio sam 2792.Primjer jelovnika
6.30 šalica crne kava sa 1dcl mlijeka 6.40 50g zobenih s jogurtom 7.00 prva šalica zelenog čaja 10.30 2 cijela kuhana jaja+100g piletine ili 1 kuhani krumpir+tuna+4 kisela krastavca 11.00 druga šalica zelenog čaja 13.30 jabuka 17.00 100g riže+200g piletine 18.30 trening Nakon treninga mjerica wheya,zadnji obrok tuna,piletina,šaka kikirikija ili badema. Dali je to puno ako bi to bio primjer kad jedem 30% manje od dnevnih potreba? |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |