Kako jedete zobene pahuljice... |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
zilla
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Što se tice zobenih, ja sam ih svako jutro jeo sa 250 ml cokoladnog mlijeka... Obicno mlijeko, jogurte i te šeme ne pijem pa zbog toga cokoldano... To sam praktikovao puna 2,5 mjeseca a na kraju režima bio sam lakši za oko 15 kg... Po mom mišeljenju nebitno kako se pripreme, bitno je da se ne pretjeruje s kolicinom... To što ima u 250 ml mlijeka i u 100 g zobenih dovoljno je za organizam za prijepodne u svakom pogledu... U mlijeku imamo proteine u zobenim sve ostalo :) šta ja imam sad tu ulazit u detalje, aminokiseline i ti fazoni hahhaha
|
||
Kiir
Viden/a u gymu Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 150 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uff, blago tebi kad ti je 250ml mlijeka i 100g zobenih dosta za prije podne.
Ja ujutro roknem 330ml BioAktiv vocni i 100g zobenih(otprilike) oko 7:30 i u 10h sam vec gladan |
||
"Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our mind"
|
||
Andrinooo
Cita FAQ Joined: 21 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa to je sasvim dovoljno!
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
previše uh-a, premalo proteina u takvom obroku - jedva ak ima 10g. |
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
grah za dobro jutro jao
|
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bome da. ja uz zobene obvezno whey ili neki prirodni izvor proteina!
|
||
Kiir
Viden/a u gymu Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 150 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uhh...ako jedem sa vocnim jogurtom..kak da dodam proteina?
Jel moze onda 2 cuke nakon tog zlicom posni sir pa dodjem na isto? |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pametno @kiir dodaj posni u zobene |
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajmee.. što komplicirate oko obicnih zobenih... ugrij mlijeko, stavi zobene, pusti min. da odstoji.. - Dobar tek!!
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
ambiciozna
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2012 Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jao meni su s mlijekom stvarno, al stvarno, odvratne :/ Jedem ih vec duže u palacinkama s jajima ili s posnim...dosadile su mi i te 2 kombinacije.. |
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni su tako savršene probala sam sa vocem, kakaom...i ne svidja mi se...
ciste zobene i mlijeko |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
ambiciozna
Post Options
Thanks(0)
|
|
a jagode,posni i zobene...mmmmmmmm
|
||
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|
jagode i posni... mmmmmmmmmmm
|
||
|
||
BuciBoo
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zobene i voda!
|
||
You are defined by the limitation you place on yourself!
|
||
ambiciozna
Post Options
Thanks(0)
|
|
mljac!haha |
||
Kiir
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ufff...Sumsko voce jogurt i posni sir sa zobenim zajedno
Too hardcore for me Al respekt |
||
|
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |