kako nabit prsa i bicepse |
Post Reply |
Author | ||||
mikiw
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Veljaca 2009 at 23:25 |
|||
imam š6 god i sportaš sam pa mi može netko rec ko" ima iskustva (možda bolje onaj ko se time bavi) kako nabit bicepse i prsa
|
||||
miki
|
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
uclani se u teretanu i odma kad dođeš na bendž i samo rokaj, onda uzmi one bucice pa po tome deri, i vrti samo to dvoje i za mjesec dana ceš morat kupovati nove majice. možeš i kupiti vej ili keratin, samo pazi s tim steroidima i to ti je to
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne ne ne..krivo. Whey nije steroid, to je protein! Kreatin je steroid i treba bit oprezan! A inace, samo bendž i biceps pregib šipkom, to rastura |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa ako želiš izgledati smješno i izazivati sprdnju kod bilo koga tko nešto zna, samo deri kako su decki rekli
|
||||
Silent assassin
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Slažem se sa ovim...još dodaj dipseve i razvlacenje bucica za prsa i bice sve super |
||||
Precise, quiet and deadly...
|
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zoki brate, šalji novi newsletter, ovo je urnebes! |
||||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Kreatin nije steroid, vec anabolna dusikova kiselina. Spolni hormoni su npr. tipicni steroidi. |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Sorry brate nisam znao. Ja sam cuo da je kreatin najvece moguce zlo što se tice kemije. Ko je sad tu u pravu |
||||
Lovro
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa niste valjda papci da koristite steroide(i slicno)
|
||||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nisam imao namjeru nesto pametovati, cisto za informaciju malo... Kreatin je anabolna kiselina, tipicna dusikova kiselina, izgradjuje misice,prenosi energiju u misicna vlakna.Nije steroid svakako. Steroidi u svrhu pumpanja misica su vecinom izvedenice testosterona (muski spolni hormon iz testisa i kore nadbubrezne zlijezde). Niti jedno niti drugo nije preporucivo unositi oralno niti venozno, jer pogotovo steroidi izazivju rak jetre,teska ostecenja jetre, obustavljaju pravilnu izgradnju sperme i sjemene tekucine, izazivaju halucinacije... |
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja citam i ne vjerujem... Evo stavljam u sig. "Vrlo povoljno nabavljam Sarcasm alert detector. Necete ga platiti niti š000kn, niti 500kn. Može biti vaš samo ako pažljivo citate tekst i shvatite da osoba koja ga je napisala nije to doslovno mislila." Tare, tare... |
||||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|||
'ko je sad tu lud, ja ili zeleni zmaj u kuhinji?! hau long, hau mac, dokad? |
||||
tare
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Sta ces...Bode mi oci kad neko napravi taku gresku a pise se vec strucno o temi... |
||||
tare
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Steroidni anabolici oponasaju hormone, u jetri se prevode u bioloski aktivne forme.Testosteron je psihoaktivna substanca, pa tako i njegovi derivati (anabolici u body buildingu). Nepravilno ili prekomjerno uzimanje mogu izazvati teske halucinacije, to je vrlo cest popratni efekat. http://en.wikipedia.org/wiki/Testosterone |
||||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|||
odustajem
http://en.wikipedia.org/wiki/Give_Up |
||||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |