kako poceti i sta raditi |
Post Reply |
Author | |
sarajka4
Viden/a u gymu Joined: 29 Kolovoz 2007 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Kolovoz 2007 at 18:22 |
pozdrav svima, treba mi savjet kako cu trenirati,a prije svega da vas upoznam sa situacijom :),trenirala sam dugo godina kosarku,medjutim sad je vec 5godina kako sam pravo pravo fizicki neaktivna,znaci prije sam imala pravo fin stomak plocice ono bas fin,medjutim sad imam sala na stomaku i treba mi pomoc kako da ga skinem stim da ja nezelim smrsati jer imam normalnu kilazu mozda mi cak i koja kila fali, tako da sam u velikoj dilemi kako,sta trenirati ??? Hvala unaprijed |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo malo prosvrljaj po webu -> ima jako puno korisnih savjeta.
-> Citaj https://www.fitness.com.hr Najjednostavnije receno; Kombiniraj ancrobni i crobni trening, zdravo se hrani i rezultati ce stic. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je!!!! A sad malo konkretnije!
https://www.fitness.com.hr/prehrana/nutricionizam/Zdrava-preh rana.aspx po tome se ja hranim vec 2 tjedna).
I to ti je to! Malo odricanja, a puuuuno zadovoljstva kad postignes rezultate!
|
|
sarajka4
Viden/a u gymu Joined: 29 Kolovoz 2007 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
e hvala vam puno na savjetima
|
|
sarajka4
Post Options
Thanks(0)
|
moze jos jedno pitanje, ovdje na stranici i jos na mnogo mjesta pise da se ne trebaju dva dana zaredom vjezbati isti misici,ZASTO? to mi nije jasno ako ko moze da mi pojasni,jer ja svako vece radim trbusnjake pa ako je nesto tu pogresno da znaam. Unaprijed hvala Edited by sarajka4 |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
E pa, i misicima treba odmora i to bar 48 sati, u suprotnom se previse trose i propadaju... Tako, slikovito! Ali trbusnjake mozes lagano raditi i cesce. Nemoj zaboraviti i na lednjake!!! Trbusnjaci i lednjaci su ipak ti misici koji nas drze uspravnima (u suprotnom bi bili kao spageti...) tako da njih obavezno radi, bez obzira na druge vjezbe!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |