Kako postati Go-Go plesac i striper? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Striper boy
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Veljaca 2011 at 13:55 |
||
Ekipa, vec više godina treniram i ulažem u svoje tijelo.
Razmišljam da spojim ugodno sa korisnim i da si zaradim koju kunu više Go-Go plesom, pa cak i striptizom. Zanima me dali netko od Vas ima iskustva u tom podrucju? Ili da mi preporuci neku plesnu školu ili nešto tome slicno za strucnu obuku? |
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
plesni studio edite cebalo i sl...
naucis ritam, a poslije si trazi gaze po djevojackim i sl... ;) |
|||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa mogu ti reci da ti striperi nisu nimalo jeftini. kad sam tražila frendici za djevojacko (ima nekoliko godina) tražili su mi 2500-3000 kn plus troškove puta i hotel za jednu noc (ne ispod 4*) jer nije bila djevojacka u Zagrebu.
ali svakako se sa njima (razgovarala sa 3) dalo svašta dogovoriti samo datumi nam se nikako nisu poklapali. |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Edited by Iluvatar |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Striper boy
Post Options
Thanks(0)
|
||
Cuo sam za agenciju Performer studio u Preradovicevoj 25.
Svaku subotu imaju audicije za stripere i Go-Go plesace u š3h. Ja planiram otici ovu subotu pa ako ima netko zainteresiran da odemo skupa neka se javi. |
|||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo, evo... samo da narastem 20cm i dolazim... u slucaju da ne stignem narasti do subote, jel ima koji drugi dan?
|
|||
Striper boy
Post Options
Thanks(0)
|
||
Koliko znam ne.
|
|||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ajde pa nam javi kako je prošlo
|
|||
Striper boy
Post Options
Thanks(0)
|
||
Naravno
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kaj mislis da striperi nemogu bit nase visine? |
|||
Brunhilda
Post Options
Thanks(0)
|
||
nemoj slušati gajbu i pokolebati se da ne odeš u subotu |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da, skoro me pokolebao |
|||
Striper boy
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bilo bi mi drago da se jos netko odluci, pa da vidimo sto je to i kako funkcionira.
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Svi znamo da je ova tema spam i reklama. Pripazi samo na kolicinu.. Pustio sam temu jer su se decki zainteresirali... Pošto si ti strucnjak/inja, reci koliko zarađuješ od toga? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Striper boy
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne reklamiram nikoga, naisao sam na tu agenciju u oglasniku, pa me zanimalo jer ima netko iskustva sa njima i dali mi se isplati uopce otici na audiciju. Nisam jos nikada radio to, ali sam cuo da se po nastupu (3 puta po š5min) dobije oko 700-š000kn. Ako je zaista tako, to je izvrstan nacin dodatne zarade. |
|||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||
osobno misljenje ti je da bolje budi freelancer, sam si ugovaraj gaze, jer ovako je zarada samo tvoja...
|
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |