Kako pratite rasprave i teme? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Lipanj 2010 at 23:47 |
Zanima me na koji nacin pratite rasprave i teme..
Koristite li link "aktivne teme" ili ste ukljucili notifikaciju email-om za teme ili uvijek gledate prvih 5 tema u podforumima ili kako? Zanima me da li tu imate poteškoca ili vam je sve glatko i jasno. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
najcešce koristim link aktivne teme ili zapamtim ime teme , bilo bi dobro da možemo stavit kvacicu prati temu ili tak sl...
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Opcija "Aktivne teme" mi je skroz ok.
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Postoji opcija "Slanje e-mail poruke (o novim odgovorima na temu)", klikneš na to na samom kraju teme i dobivaš email-om updateove vezano za tu temu. Odnosno kad netko posta u temu, ti dobiješ notifikaciju na email. |
|
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
supac
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Isprobaj. |
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Ostali - slušam sve..
|
|
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
aktivne teme
e-mail koristim samo kad šaljem neke office šeme |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
najcešce preko "aktivne teme" mada imam ukljucenu notifikaciju i za mail al ne dolaze mi sve obavijesti o novim odgovorima. Uostalom, manje vise se uvijek drzim istih tema pa pogledam i sama dal ima sto novog |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
aktivne teme.
Edited by Brunhilda |
|
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uvijek aktivne teme.
|
|
eabi
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
aktivne teme ali bi bilo dobro kad bi postojala opcija "teme od zadnjeg posjeta" gdje bi mogli vidjeti koje su se sve teme otvorile od zadnjeg posjeta stranici
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ta opcija postoji Kad god se ulogiraš postovi u opciji "aktivne teme" su ti prikazani od zadnjeg posjeta
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
eabi
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
dakle to je ista kasa. ok, onda sam tako pratila cijelo vrijeme i ok je
|
|
T83B
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto, kao na vecini drugih foruma, ne postoji pokraj naslova topica ikonica "go to last unread" koja te automatski prebaci da nove postove od tvog zadnjeg posjeta forumu, kad ima novih postova ikonica svijetli...
Edited by T83B - 16 Listopad 2013 at 22:49 |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
..al bi to svijetlilo kad se raskokodacemo ko inace Pa imaš lijepo ovaj sladoled na kraju kraj nicka i odeš na zadnji post, vidiš i sam da li ima novih postova na temama koje te zanimaju..........majko mila al vas je lako razmazit
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |