Kako sam ja ostavario cilj !!!! |
Post Reply |
Author | |
kiki_ns
Viden/a u gymu Joined: 06 Studeni 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Studeni 2007 at 08:42 |
Ewo malo da doprinesem radu foruma i da pomognem nekome ako je moguce.Nisam
znao gde i kako da nazovem temu , pa ako sam nesto pogresio isparvite me. : Od 9.januara -20.marta sam bio na masi sa treninzima od
5x nedeljno. I onda 20 marata krecem sa trcanjem,rano ujutro i to
na gladan stomak apsolutno.
Ja sam stalno trcao isto(5.5km) i nikada nisam gledao kao sto
vecina gleda,vreme,npr da to uvek bude 30 ili 40 minuta.Ne,ja sam krenuo da
uradim definiciju ali eksplozivnu a ne da se spremam za marathon ili sta
vec.Posle prve IV nedelje sam krenuo na HIT cardio. Mislim poenta tog stomaka,tj njegovog (ne)stajanja jeste ubrzavanja
metabolizma.
Da bude jasnije,evo jednog dana iz mog
dnevnika 09:00 cardio 09:30 30g whey + 5g glutamine š0:00 š00g psenicne klice sa vodom š2:30 rucak š4:30 tuna + inegralni
pirinac š6:30 isto š8:30 isto 20:00 pirinac + 5 belanaca 22:00 300g pilece belo 00:00 30g whey + 5g glutamine (ovo je jelovnik pre nego sto cu krenuti sa
variranjem UH ali kao sto se vidi ishrana je regulisana) Od juna sam krenuo sa variranjem UH š50-75-0-75-š50-0-0,gde
sam povecao unos proteina. Rad sa tegovima mi je izgledao ovako: Pon: grudi Uto: ruke Sre: ramena Cet: //////// Pet: Ledja/triceps Sub: Noge Stomak skoro svaki put Inace slike mog rada su na temi "ostalo" Edit:smanjen font Edited by Zoki |
|
Masti !!!
Srce pati dok se stomak raduje !!! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pohvala za slike.
Mojih par pitanja vezano uz jelovnik.. što jedes 3 puta tunu dnevno? Koja kolicina je u igri? Od cega ti se rucak sastoji? Moja preporuka ti je da jedes posni sir umjesto jedne runde tune. što ne uzimas brze ugljikohidrate poslije treninga? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Isto tako pohvala sto se tice napredovanja.
5x tjedno trcanje? Svaka cast na trudu i motivaciji! Btw imam i ja par pitanja - zasto whey pred spavanje? Whey je brzo apsorbirajuci protein - zasto ne sporo apsorbirajuci protein prije spavanja? |
|
kiki_ns
Viden/a u gymu Joined: 06 Studeni 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
@Zoki Kao prvo hwala.Sto se tice jelovnika,napisao sam da se radi o jednom danu koji sam prepisao iz svog dnevnika.Znaci da se ne drzite striktno toga. Jedem ili sam jeo, sada kako hoces,tunu i vise od 3 puta dnevno ali i manje. Moj optimum je oko škg cistog mesa u toku dana,pilece belo,tuna,oslic..... Sto se tice rucka a i same ishrane ona se razlikuje kada sam na masi,kada sam na pred proteinskoj dijeti i kada sam na samoj proteinskoj dijeti. Sto se tice rucka,ajd recimo samo kada nisam na masi jeste,svo moguce povrce spremano na vodi i naravno meso. U mojoj redovnoj ishrani je ELA sir sa 0% mm i on je obavezan neposredno pre spavanja,jedno šh zajedno sa belancima. Sto se tice UH oni se razlikuju isto zavisno dal sam na masi ili defki.U slucaju mase to je cokolada sa rizom,banane,bonzita,dextroza.....ali kada sam na prot dijeti tada je jedini izvor UH integralni pirinac i psenicne klice sa vodom i samo nakon treninga @Mr G Hwala !!! Sto se tice whey tj dal je izolat,kazein iliti gayner.Meni je na prvom mestu kvalitet a to sa kazeinom iliti gaynerom nemogu dobiti.Ako je neko nekada bio na proteinskoj dijeti ilii na totalnom LOW unosu UH zna zasto mi je neophodan unos cokoladnog napitka pred spavanje.U meni to smanjuje zelju za slatkim kako ne bih nocu tumarao po stanu i trazio isto Sp.pozdrav |
|
Masti !!!
Srce pati dok se stomak raduje !!! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |