Kako sama složit trening ? |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Pocahontass
Cita FAQ Joined: 04 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok pocet cu s 15 min pa cu vidjeti kako/koliko mi najviše odgovara, jer mi vec kružni traje oko 50min-1h pa cu se prilagoditi noivou energije
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
povecaj kilazu na kruznom, smanji br ponavljanja i pauze i eto ga, gotov za pola sata ;)
|
|
cookies are for pussies
|
|
Pocahontass
Post Options
Thanks(0)
|
problem je s kilažom jer sam osudjena na kucni trening a imam jedino bucice od 2 kg :/ nadam se da cu uskoro nabaviti nešto vece, a do tada se moram zadovoljiti ovim što imam
jedva cekam unijeti ove promjene, nadam se rezultatima ;) |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
sretno
|
|
Pocahontass
Post Options
Thanks(0)
|
hvala :D
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
nema na cemu, samo se izmjeri i izvazi prije nego krenes da vidis u kojem smjeru se kreces s uvedenim promjenama
pozz i sretno |
|
cookies are for pussies
|
|
Pocahontass
Post Options
Thanks(0)
|
da hocu iako mi nije cilj neka promjena u cm, više mi je cilj promjena "oblika"
hvala ti! |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
to je to prati ogledalo |
|
cookies are for pussies
|
|
Pocahontass
Post Options
Thanks(0)
|
dobra večer!
javljam se da vam kažem kako su mi vaši savjeti pomogli, i dalje održavam težinu no promjene su očite, tijelo mijenja oblik onako kako sam htjela, naravno u nekim dijelovima malo sporije, no zadovoljna sa napretkom. vježbam pon, sri i petak kružni trening (dva kruga od 3 seta vježbi) i na kraju 15 min mountain climbers i jumping jacks (30 sec rada, 20 sec odmora)te u dane između vježbam na orbitreku pola sata. imam pitanje vezano za hiit trening, koliko je takav način treniranja učinkovit u cilju održavanja težine, oblikovanja tijela, dobitka mišića (ništa drastično, ipak sam osuđena na kućni trening) s obzirom da dugo vremena treniram ovako kako sam navela, kako bi rezultate mogla očekivati kad bi promijenila trening (kruži trening i finisher od 15 min) s hiit treningom? buduži da hiit traje kraće da li je jednako djelotvoran? ili možda djelotvorniji? mogu li s njime oblikovati tijelo? isprike na dugom postu |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Održavanje težine.... pa gledaj to ćeš jedino izvesti sa prehranom... nikako drugačije :) Teško da ti itko može reći kako bi ti tijelo reagiralo da promjeniš finisher...ali probaj što da ne :) tijelo je svačije različito...mala promjena može puno značiti...a ne mora značiti ništa... tu si da otrkivaš :) preporučio bih ti da uzmeš metar u ruke olovku papir... kada dobiješ ideje primjeniš ih... zapišeš i gledaš rezultate... ako valja super..ako ne valja vrati nazad :) nešto drugo smisli....ja sam naime radio Hiit ...tj ne znam što sve nisam radio...nakraju se ispostavilo za mene da je najbolje šetati hehe... nekako najbolje si odredim tu potrošnju masti..tj kalorija... drugi smo tipovi...znam kolegu koju bez problema odrađuje 3 puta tjedno na defki kardio visoko intezivni.... ja na mom mjestu nema teorije :)
Tako da najbolji odgovor možeš sebi dati... :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Pocahontass
Post Options
Thanks(0)
|
možda sam krivo postavila pitanje, mene zanima kakva je razlika u treningu koji sad odrađujem i npr ovom http://www.youtube.com/watch?v=oFDoIiKog0Q&list=PLGmCtnN5aFtiEWD1zGixAuwO7tzEsnj12&index=9 znači da kompletan trening (anaerobni i aerobni dio) zamjenim nekim kraćim ali više intenzivnim? djeluje li in u smislu koji bi ja htjela da djeluje? :D
|
|
Pocahontass
Post Options
Thanks(0)
|
ima li netko odgovor na moje pitanje, nadam se da nisam iskomplicirala pitanje
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
moraš jednostavno probati oba načina i vidjeti što tebi najviše odgovara.
Nitko ti ovako ne može reći kakve ćeš rezultate imati. Ako dugo radiš isti program, isti način, moj savjet je da isprobaš to novo što želiš i napraviš jedan pozitivan šok na organizam jer se tijelo brzo navikava na ista opterećenja. |
|
Pocahontass
Post Options
Thanks(0)
|
radim već dugo vremena zato sam i poželjela promjenu. no nisam sigurna kako da složim trening, tako da uklopim kardio i vježbe oblikovanja u intenzivni trening kod kuće, imate li neki savjet?
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |